ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τους παρακάτω όρους χρήσης του ιστολογίου http://ginaikologies.blogspot.gr/: 

Το περιεχόμενο αυτού του ιστολογίου αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και δική μου (Αναστασία Παρασκευοπούλου), ως ιδιοκτήτριας του ιστολογίου. Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αποθήκευση και γενικά η αναπαραγωγή και μεταβίβαση των φωτογραφιών καθώς και των κειμένων χωρίς την έγκρισή της.

Τα σχόλια θα πρέπει να είναι γραμμένα με ελληνικούς πεζούς χαρακτήρες και όχι με greeklish. Οι επισκέπτες / χρήστες του ιστολογίου οφείλουν να τηρούν τους κανόνες καλής συμπεριφοράς και ευπρέπειας και να μην προβαίνουν σε παράνομες ή ανήθικες διατυπώσεις. Απαγορεύονται σχόλια υβριστικά, προσβλητικά, spam και όσα δυσφημίζουν φυσικά πρόσωπα / υπηρεσίες / προϊόντα. Η ιδιοκτήτρια αυτού του ιστολογίου διατηρεί το δικαίωμα να διαγράψει οποιοδήποτε σχόλιο δεν τηρεί τους παραπάνω κανόνες. Επίσης, οι επισκέπτες / χρήστες των σχετικών υπηρεσιών διατηρούν το δικαίωμα πνευματικής ιδιοκτησίας στις απόψεις που εκφράζουν με τα σχόλιά τους. Τα προσωπικά σας στοιχεία δεν θα αποκαλυφθούν ποτέ σε οποιονδήποτε τρίτο χωρίς τη συγκατάθεσή σας.

Τέλος, τα προϊόντα τα οποία και αναφέρονται σε αυτό το ιστολόγιο είναι αγορασμένα από εμένα με δικά μου χρήματα. Οι κριτικές των προϊόντων είναι όλες απόλυτα ειλικρινείς, βασισμένες στη δικιά μου εμπειρία με το προϊόν και πως αυτό ταίριαξε στον δικό μου τύπο επιδερμίδας. Όταν κάτι δεν μου αρέσει / ταιριάζει εμένα δεν σημαίνει ότι θα συμβεί το ίδιο και με εσάς. Σε περίπτωση που κάποια εταιρεία μου αποστείλει / δειγματίσει το προϊόν της προκειμένου να εκφράσω την άποψή μου γι’ αυτό, αυτό θα αναφέρετε ευκρινέστατα στην αντίστοιχη ανάρτησή μου προκειμένου να το γνωρίζουν οι επισκέπτες / χρήστες του ιστολογίου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου