Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013

The Body Shop Pruducts Review

Αριστερά τα προϊόντα που μας έδωσαν στο event και δεξιά αυτά που αγόρασα εγώ εκείνη τη μέρα.
Καλησπέρα σας αγαπημένες και αγαπημένοι!
Σήμερα θα σας δείξω μερικά πραγματάκια από τα αγαπημένα πλέον The Body Shop.
Colour Crush Lipstick - 201 Redhot Raspberry
Θα ξεκινήσω με αυτό που με ενθουσίασε περισσότερο και δεν βλέπω την ώρα να επισκεφτώ και πάλι το πλησιέστερο κατάστημα για να προμηθευτώ και άλλες αποχρώσεις. Αυτό δεν είναι άλλο από το καινούριο μου Colour Crush Lipstick στην απόχρωση 201 Redhot Raspberry* ένα καταπληκτικό πολύ έντονο σκούρο ροζ φουξ περισσότερο καλοκαιρινό θα έλεγα χρωματάκι. Τι να πρωτοπώ; Ότι στρώνει και γράφει τέλεια με ένα και μόνο πέρασμα; Ότι διαρκεί απίστευτα; Σε μένα τουλάχιστον 6 ώρες. Κάτι που μου έκανε απίστευτη εντύπωση για κραγιόν. Το καλύτερο είναι η τιμή του, μόλις στα 11,50€ τα 3,5g κάτι που αυτομάτως το κατατάσσει στην φτηνή κατηγορία και σίγουρα είναι προσιτό από τις περισσότερες. Σας τα συστήνω ανεπιφύλακτα και είμαι σίγουρη ότι οι 24 αποχρώσεις που κυκλοφορούν θα ικανοποιήσουν και τις πιο δύσκολες αναγνώστριες.
Όπως γράφει η συγκεκριμένη απόχρωση με ένα πέρασμα πάνω
μου (ελαφριά βάση στο πρόσωπο - χωρίς περίγραμμα στα χείλη).
Στη συνέχεια, θα σας μιλήσω για το body butter* από τη σειρά Honeymania μου έχει την πιο μεθυστική μελένια μυρωδιά που έχω μυρίσει ποτέ. Θεωρώ ότι μυρίζει πιο ωραία από όλα τα body butter που έχω δοκιμάσει από την εν λόγω εταιρία. Στο σημείο αυτό να αναφέρω ότι τα body butter των The Body Shop είναι για πολλούς το σήμα κατατεθέν τους - και ποια είμαι εγώ άλλωστε για να αμφισβητήσω την ποιότητά τους; Το προϊόν περιέχει 200ml και κοστίζει 15,00€ και εδώ θα συμφωνήσω με πολλές/πολλούς ότι η τιμή του - όπως και όλων των υπόλοιπων body butter είναι λίγο τσιμπημένη. Αλλά καμιά φορά ότι πληρώνεις παίρνεις και εδώ νομίζω ότι η ποιότητα και η αποτελεσματικότητα του προϊόντος θα σε ανταμείψει. Προσωπικά, δεν έχω ιδιαίτερο πρόβλημα ξηρότητας στο σώμα μου, αν εξαιρέσεις τους αγκώνες μου και τα πόδια μου. Και εδώ να εξηγηθώ. Τα πόδια μου δεν έχουν σκληρύνσεις στις φτέρνες, όμως κάθε καλοκαίρι - λόγω της αλλαγής των παπουτσιών (από κλειστά σε ανοιχτά) - οι πατούσες μου γίνονται σαν του Ποκοπίκου. Γεμίζω παντού φουσκάλες με υγρά, οι οποίες σκάνε και... ας μην συνεχίσω καλύτερα. Φέτος ήταν ένα από τα πιο απελπιστικά καλοκαίρια μου και έχοντας δοκιμάσει τα πάντα, δοκίμασα και αυτό. Δεν ξέρω αν έφταιγε το μέλι ή κάποιο άλλο συστατικό, δεν ξέρω καν αν ήταν η ώρα τους να φύγουν αλλά μετά από τρεις ακριβώς φορές που χρησιμοποίησα αυτό το body butter δεν υπήρχε τίποτα απολύτως (!) στις πατούσες μου. Το χρησιμοποιώ και στο υπόλοιπο σώμα εδώ και ένα μήνα και θα συνεχίσω να το χρησιμοποιώ και το χειμώνα γιατί η μυρωδιά του είναι αρκετά χουχουλιάρικη. Απλώνεται σίγουρα αρκετά πιο δύσκολα από ένα body lotion αλλά η ενυδάτωση που προσφέρει αξίζει την όλη προσπάθεια. Απορροφάται αμέσως και η μυρωδιά του διαρκεί πάνω μου για μία μέρα περίπου. Φαντάζομαι ότι αν είχα αγοράσει και το αντίστοιχο Eau de Toilette και το χρησιμοποιούσα συνδυαστικά θα είχα τη μέγιστη διάρκεια, μιας και όταν το δοκίμασα στο event που ήμουν καλεσμένη διήρκεσε πάνω μου για 12 ώρες σίγουρα, πράγμα σπάνιο για τέτοιου είδους προϊόντα.
Στη συνέχεια, δοκίμασα το αρωματισμένο σαπούνι από την ίδια σειρά. Μυρίζει το ίδιο υπέροχα με τα υπόλοιπα προϊόντα, ενώ καθαρίζει ήπια την επιδερμίδα και την αφήνει ενυδατωμένη. Δυσκολεύτηκα πολύ να το χρησιμοποιήσω μιας και δεν ήθελα να χαλάσω το όμορφο ανάγλυφο σχέδιο με την κηρήθρα και την μελισσούλα που είχε επάνω. Είναι αρκετά οικονομικό αφού μπορείτε να το βρείτε στα 3,00€ τα 100g.
Ένα άλλο προϊόν που αγόρασα για πρώτη φορά και γενικά δεν είχα ξαναγοράσει κάτι παρόμοιο γιατί δεν έχω μεγάλο πρόβλημα λιπαρότητας είναι τα Tea Tree Blotting Tissues, τα οποία μου κόστισαν 4,00€ τα 65 φύλλα. Χρησιμεύουν στο να ταμπονάρεις τα σημεία του προσώπου που είναι συνήθως μακιγιαρισμένα και έχουν εμφανίσει λιπαρότητα για να την απορροφούν και να μην χρειάζεται να προσθέσεις extra πούδρα για να βαραίνει συνεχώς το αποτέλεσμα. Ότι υπόσχονται το πραγματοποιούν, αλλά δεν έχω δυστυχώς κάποιο μέτρο σύγκρισης για να σας πω πόσο καλά είναι τελικά. Tip: Αυτό βέβαια μπορείτε να το κάνετε και με τσιγαρόχαρτα τα οποία λειτουργούν εξίσου. 
Τέλος, σταθερή αξία είναι τα σφουγγάρια (κοστίζουν περίπου 2€) αφού αρέσουν τόσο σε μένα όσο και στον σύζυγο. Αυτό που βλέπετε στη φωτογραφία προοριζόταν γι' αυτόν. Τα χρησιμοποιούμε και οι δύο αρκετά χρόνια και ο λόγος που δεν τα αλλάζουμε είναι επειδή είναι όσο πυκνά και φουντωτά πρέπει και τόσο σκληρά ώστε να κάνουν μία ελαφριάς μορφής απολέπιση χωρίς να γδέρνουν το δέρμα, ενώ καθαρίζουν πανεύκολα και φθείρονται πολύ δύσκολα.
Εσείς έχετε δοκιμάσει κάποιο από αυτά τα προϊόντα; Σας άρεσαν; Ποιο είναι το αγαπημένο σας προϊόν από τη συγκεκριμένη εταιρεία; Επίσης αν κάποια κοπέλα έχει δοκιμάσει αυτά τα κραγιόν θα με ενδιέφερε ιδιαίτερα να μου πει αν της διαρκούν τόσο πολύ.
Μέχρι την επόμενη ανάρτηση, φιλάκια!

*pr samples 

26 σχόλια:

  1. ti uperoxo to kragion!!fainetai na sou pigainei polu!! :D
    to body butter to exw murisei kai anupomonw na to agorasw...mallon pros anoixi,gt einai polu louloudato!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ πολύ! :D Το κραγιόν έχει γίνει ένα από τα αγαπημένα μου, και όποτε ο καιρός το επιτρέπει το φοράω ακόμα για να το ευχαριστηθώ... Εμένα πάλι λόγω της γλυκιάς μυρωδιάς μου κάνει περισσότερο για φθινόπωρο - χειμώνα η συλλογή Honeymania (την άνοιξη προτιμώ τα πιο "δροσερά" αρώματα). Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα δεν λένε όμως; ;)

      Διαγραφή
  2. Πήρα πρόσφατα το body butter με άρωμα φράουλα και ακόμα κι όταν δεν το φοράω το ανοίγω και το μυρίζω! Χαχαχα και το κραγιονάκι σου τέλειο! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ! Το ίδιο κάνω και εγώ, το έχω στο γραφείο μου που περνάω τις περισσότερες ώρες το ανοίγω και σνιφάρω! Χαχαχαχα!

      Διαγραφή
  3. Τα Body butters του ΤBS είναι υπέροχα!!
    Με έβαλες σε πειρασμό να δοκιμάσω και αυτό της σειράς Honeymania!

    Beauty Notes by Athina!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άμα σου αρέσουν, να το δοκιμάσεις και θα με θυμηθείς, είναι τέλειο! :)

      Διαγραφή
  4. για το body butter δεν έχω λόγια!! το έχω κι εγώ και με έχει ενθουσιάσει!! συμφωνώ και για τα σφουγγάρια (όπου έχω stck για τα επόμενα 5 χρόνια, δεν μπορώ να διανοηθώ ότι θα μείνω χωρίς αυτό το φουντωτό σφουγγαράκι!!)!! Τα υπόλοιπα δεν τα έχω δοκιμάσει, όμως σε εμπιστεύομαι και θα τα τσεκάρω!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια Βίλλυ μου, είμαι σχεδόν σίγουρη ότι τα κραγιονάκια θα τα ευχαριστηθείς! Επειδή όμως δεν είναι καιροί για περιττά έξοδα πέρνα μία βόλτα από το πιο κοντινό σου TBS να σου κάνουν μία εφαρμογή να δεις πως θα σου κάτσει και τη διάρκεια θα έχεις. Ευτυχώς οι πωλήτριες είναι πολύ ευγενικές και δεν βαριούνται να σε εξυπηρετήσουν - όπως γίνεται αλλού, ονόματα δεν λέμε υπολήψεις δεν θίγουμε... Το body butter σε βοήθησε σε σημεία που είχες πολύ έντονη ξηρότητα εσένα; Όσο για τα σφουγγαράκια δεν το συζητώ, περιμένω πως και πως να ξαναβγάλουν εκείνα τα πολυτελή δίχρωμα που είχαν παλιότερα... Σνιφ σνίφ!

      Διαγραφή
  5. Επ, το σφουγγάρι μου! Ποιός έδωσε άδεια να το φωτογραφίσεις και να το βγάλεις και στη δημοσιότητα;!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αφού δεν το έβγαλα με εσένα σε ρόλο Ερμή του Πραξιτέλους δίπλα για μοντέλο μην παραπονιέσαι! xD

      Διαγραφή
  6. Τί όμορφη απόχρωση που έχει το κραγιόν! Και σου πηγαίνει πολύ!
    ;-)
    Φιλάκιαααααα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ, είναι πράγματι πολύ όμορφο! Φιλάκια! :)

      Διαγραφή
  7. Τα καινούργια κραγιόν του body shop φαίνονται πολύ ενδιαφέροντα και δυστυχώς ακόμα δεν έχει τύχει να τα δοκιμάσω.. θέλω όμως να το επισκεφτώ κάποια στιγμή για να πάρω body butter οπότε θα ρίξω μια ματιά..και φυσικά και στις νέες μυρωδιές honeymania!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να πας, και όταν τα δοκιμάσεις τα καινούρια προϊόντα να μας γράψεις και τη γνώμη σου για να δούμε αν συμφωνούμε! Φιλάκια!

      Διαγραφή
  8. And she is back!!!!Καλή συνέχεια!!
    Πφ,έχω το ίδιο πρόβλημα με τις πατούσες μου κ κάθε καλοκαίρι κάνω πλουσιότερη την Hansaplast!!Χρησιμοποίησα μια κρέμα ποδιών Avon,αλλά είχε πλούσια υφή κ την ένιωθα βαριά,οπότε δε μπορούσα να την ανεχτώ ούτε καν στον ύπνο μου!Αυτά τα body butter πώς τα νιώθεις?Μπορείς να βάλεις παπούτσια μετά την εφαρμογή ή γλιστράει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ωωωω ευχαριστώ πολύ φίλτατη Στέλλα! Άστα, πονεμένη ιστορία αυτό με τα πόδια... Το συγκεκριμένο αν βάλεις μία πλούσια στρώση πρέπει να περιμένεις λίγο να απορροφηθεί, αλλιώς βάζεις λίγο, το δέρμα το πίνει σα νεράκι και σε 5 λεπτά το πολύ είσαι έτοιμη να βάλεις παπούτσια και να μην γλιστράς. :)

      Διαγραφή
  9. Τέλειο review και το κραγιόν σου πάει πάρα πολύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλησπέρα καλώς σε βρήκα! τα body shop είναι η αγαπημένη μου μάρκα αν και τελευταία κάνω κάποιες αταξίες και παίρνω και κορρέ. Για το συγκεκριμένο body butter δεν το ήξερα, πάντα χρησιμοποιούσα τα all time classic βανίλια και καρύδα(το καλοκαίρι).
    Πολύ χρήσιμη ανάρτηση! θα περιμένουμε κι άλλες με τόσο ποιοτικά και καλά προιόντα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλώς ήρθες στο σπιτάκι μου και καλή διασκέδαση! Και ο Korres έχει πολύ καλά προϊόντα - να λέμε και του στραβού το δίκιο. Και είναι και ελληνική εταιρεία, πολύ σημαντικό και αυτό. Η συλλογή Honeymania που ανήκει το συγκεκριμένο body butter είναι πολύ καινούρια, γι' αυτό ίσως δεν το έχεις προσέξει. ;) Αξίζει όμως να του ρίξεις μία ματιά και να το μυρίσεις... Όσο για τις αναρτήσεις, αυτή τη φορά είμαι καλύτερα προετοιμασμένη και υπάρχουν ήδη αρκετές έτοιμες. Φιλάκια!

      Διαγραφή
  11. ένα κι ένα ότι παρουσιάζεις! Τα αγαπώ όλα! το honeymania με έχει ξετρελανει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα είναι καταπληκτικά και δεν μπορώ να κρύψω με τίποτα τον ενθουσιασμό μου! Η σειρά Honeymania είναι η πιο λαχταριστή απ' όλες!

      Διαγραφή
  12. Great review!! nice blog! would you like to follow each other with GFC and Bloglovin?
    Besos, desde España, Marcela♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Το κραγιονάκι τέλειο αλλά η καινούργια μυρωδιά με μέλι στα body butter προσωπικά δεν μου άρεσε καθόλου. Επίσης, συστήνω ανεπιφύλακτα σε όλες προϊόντα μακιγιάζ της Body Shop όπως το ρουζ, το μέικαπ και το κονσίλερ :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα make up προϊόντα τους είναι στην πλειοψηφία τους πολύ καλής ποιότητας, αλλά με τη συγκεκριμένη σειρά κραγιόν ξεπέρασαν τον εαυτό τους. Όσον αφορά το άρωμα της σειράς με το μέλι είναι εντελώς υποκειμενικό το αν θα σ' αρέσει ή όχι και το πόσο καλά θα δέσει με το pH της επιδερμίδας σου... ;) Εγώ για παράδειγμα έχω πολλές φίλες που τρελαίνονται με τη σειρά Chocomania και εγώ δεν μπορώ ούτε να την πλησιάσω. :)

      Διαγραφή