Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2013

Το πρώτο μου invitation σε event - The Body Shop Greece

Μια καθυστερημένη μελένια καλημέρα και από εμένα!
Ήθελα εδώ και πολύ καιρό να ξαναγράψω στο blogάκι μου, αλλά κάτι κάποια προσωπικά προβλήματα κάτι ένα μεταπτυχιακό που έχω ξεκινήσει και δεν μου αφήνει καθόλου ελεύθερο χρόνο, με κράτησαν αρκετούς μήνες μακριά από αυτό και μακριά από σας. Όμως σας διάβαζα όλες και σας παρακολουθούσα συνεχώς. Ελπίζω από εδώ και πέρα να είμαι πολύ πιο συνεπής μιας και θέλω να σας μιλήσω για πολλά προϊόντα (κάποια από αυτά με έχουν ενθουσιάσει και κάποια άλλα όπως είναι φυσικό με έχουν απογοητεύσει) και εμπειρίες που είχα όσο καιρό έλειπα.
Πάμε όμως στο θέμα μας! Μία όμορφη Τετάρτη του Σεπτεμβρίου είχα την τιμή να παρευρεθώ στο media event των πολυαγαπημένων The Body Shop στο Ψυχικό (Σολωμού 4-6 & Στρατήγη) για να γνωρίσω τις καινούριες τους συλλογές Honeymania Bath & Body Collection καθώς και τα φανταστικά Colour Crush Lipstics. Μιας και ήταν το πρώτο μου event μαζί με άλλες beauty bloggers & vloggers η βραδιά για μένα ήταν μοναδική, άκρως γευστική, μυρωδάτη, γεμάτη καινούριες γνωριμίες και φιλίες.
Honeymania Bath & Body Collection.
Το stand με περισσότερες λεπτομέρειες.
Honeymania Soaps σε σχήμα κηρήθρας.
Στο πρώτο πράγμα στο οποίο έπεσε το μάτι μου ή μάλλον πιο σωστά η μύτη μου ήταν η σειρά Ηoneymania που περιέχει αγνό θρεπτικό μέλι από το δίκαιο εμπόριο με κοινότητες από το Bezamar στην Αιθιοπία. Οι μέλισσες παράγουν αυτό το μέλι από τα δέντρα μπαμπού της περιοχής Bale Eco, το οποίο ελέγχεται ενδελεχώς για την ποιότητά του πριν την παρασκευή των προϊόντων. Η σειρά αυτή κυκλοφόρησε στις αρχές Σεπτέμβρη και περιλαμβάνει τα εξής προϊόντα:
  • Honeymania Soap (100g) - 3,00€
  • Honeymania Shower Gel (250ml) - 7,00€
  • Honeymania Body Scrub (200ml) - 15,50€
  • Honeymania Body Butter (200ml) - 15,00€
  • Honeymania Lip Balm (10ml) - 6,00€
  • Honeymania Eau de Toilette (30ml) - 12,00€
Όμως εκτός από αυτά γνώρισα και αγάπησα (το γιατί θα σας το πω σε επόμενο post) και τα καινούρια Colour Crush Lipsticks τα οποία κυκλοφορούν εδώ και αρκετό καιρό - και συγκεκριμένα από τις αρχές Αυγούστου. Ένα από τα συστατικά των συγκεκριμένων lipsticks είναι το αντιοξειδωτικό έλαιο Marula από το δίκαιο εμπόριο με κοινότητες που προέρχεται από την Namibia βοηθώντας έτσι 1750 γυναίκες να έχουν ένα νόμιμο εισόδημα. Περιλαμβάνουν 24 ελκυστικές αποχρώσεις στην τιμή των 11,50€.
Όλη η συλλογή από τα Colour Crush Lipsticks.
Το stand των makeup artists γεμίζει
από κορίτσια για τις απαραίτητες δοκιμές.
Leave your lips here!
Επειδή τα πάντα κρίνονται από τη γεύση και κατά συνέπεια το στομάχι μας, οι διοργανωτές/διοργανώτριες του event δεν μας άφησαν ούτε σε αυτό παραπονεμένες αφού υπήρχαν διάφορα γλυκίσματα σε ιδιαίτερα σχήματα και χρώματα παντού μέσα στο κατάστημα καθώς και 2 διαφορετικά coctail για να δροσιστούμε στο αυτοσχέδιο εξωτερικό mini bar. Γιάμι γιάμι!
Και οι νοστιμότατες μελισσούλες... Βζζζζζζζζζζ!!!!!
Ένα από τις δύο επιλογές των coctail .
Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλες για την υπέροχη βραδιά που μου χαρίσατε και ιδιαίτερα την αγαπημένη και συνονόματη Νατάσα από το blog makeupbynatashav και το κανάλι Natasha V, τη γλυκύτατη Κατερίνα από το blog The KM Projects και το κανάλι katerina m, και την ξεχωριστή Αριέττα από το blog Stripes and Scarlets και το ομώνυμο κανάλι της. Κορίτσια εύχομαι να τα ξαναπούμε πολύ σύντομα!
Μαζί με την αγαπημένη Νατάσα.
Μαζί με την γλυκύτατη Κατερίνα.
Αριέττα και Νατάσα εν δράση! 
Το μισό (!!!) outfit της βραδιάς.
Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τη Δήμητρα Καλδή (διευθύντρια marketing και επικοινωνίας των TBS) και τα The Body Shop για την πρόσκληση και την παρουσίαση των προϊόντων καθώς και για τα δωρεάν δείγματα που μας έδωσαν για να σχηματίσουμε άποψη.
Τα δώρα της βραδιάς.
Πως σας φάνηκαν τα καινούρια προϊόντα; Έχετε δοκιμάσει ή θα θέλατε να δοκιμάσετε κάποιο/κάποια από αυτά;
Μέχρι την επόμενη ανάρτηση σας στέλνω τα φιλιά μου!

Υ.Γ. Θυμηθείτε ότι στις 7 Οκτωβρίου θα κυκλοφορήσει και η νέα premium collection White Musk Smoky Rose - την οποία ανυπομονώ να δοκιμάσω, αφού το White Musk Libertine είναι από τα αγαπημένα μου αρώματα - στις εξής εκδοχές:
1) White Musk Smoky Rose Bath & Shower Gel (250ml) - 11,00€
2) White Musk Smoky Rose Eau de Parfum (30ml) - 23,50€
3) White Musk Smoky Rose Eau de Toilette (30ml) - 16,50€
4) White Musk Smoky Rose Eau de Toilette (60ml) - 26,00€
5) White Musk Smoky Rose Body Lotion (250ml) - 13,00€
6) White Musk Smoky Rose Body Mist (100ml) - 13,00€ 
Premiun Collection White Musk Smoky Rose

6 σχόλια:

  1. Τέλειο post Αναστασία μου! Ήταν υπέροχη αυτή η βραδιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Περιμένουμε πώς κ πώς να ξαναρχίσεις να γράφεις!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άντε και καλή ξαναρχή! Εύχομαι και σε άλλα τέτοια ωραία, να περνάτε πάντα καλά όλες οι κοπελούδες ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ αγάπη μου και πραγματικά μακάρι να ξανασυναντηθούμε τόσο σύντομα! :)

      Διαγραφή