Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

Διαγωνισμός Estee Lauder στο Facebook

Γειά σας κορίτσια! Μου ήρθαν τα νέα φρέσκα-φρέσκα και είπα οτι πρέπει να σας ενημερώσω. Η Estee Lauder ξεκινάει σήμερα ένα διαγωνισμό στα πλαίσια της διαφημιστικής της καμπάνιας για τα προϊόντα pure color. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μπείτε στην εφαρμογή «εδώ» και να ψηφίσετε ένα απο τα 4 βίντεο ως αυτό που σας ταιριάζει περισσότερο. 4 τυχερές θα κερδίσουν το make-up look και ΟΛΑ τα προϊόντα που χρησιμοποιούνται στο video για το μακιγιάζ, 16 ακόμα θα κερδίσουν 3 από τα προϊόντα της σειράς και οι υπόλοιπες 30 θα κερδίσουν τυχαία ένα από τα προϊόντα (ή το κραγιόν ή τη σκιά του look). Τα αποτελέσματα θα βγουν με κλήρωση στις 10/12/2012. Άντε και καλή μας επιτυχία!

Απόσπασμα από τους όρους του διαγωνισμού:
Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει από 16/11/2012 έως 09/12/2012. Ο νικητής ορίζεται κατόπιν ηλεκτρονικής κληρώσεως που δεν επιδέχεται ανθρώπινη παρέμβαση. Στις 10/12/2012 θα κληρωθούν ηλεκτρονικά τα ονόματα των νικητών, τα οποία θα ανακοινωθούν δημόσια μέσω της σελίδας και τα οποία θα κερδίσουν τα παρακάτω δώρα.
Τέσσερις (4) νικητές θα κερδίσουν το make-up look του βίντεο που επιλέξανε από τον Τάκη Μαυριγιαννάκη (στην Αθήνα) ή από τους Συμβούλους Ομορφιάς της Estee Lauder (στην υπόλοιπη Ελλάδα). Στο τέλος, θα πάρουν μαζί δώρο τα προϊόντα μακιγιάζ που χρησιμοποιήθηκαν για το look τους (foundation, σκιά, ρουζ, κραγιόν, μάσκαρα, βερνίκι). Δεκαέξι (16) νικητές, τέσσερις για κάθε look των βίντεο, κερδίζουν τρία προϊόντα από το look αυτό (κραγιόν, βερνίκι, σκιά ή μάσκαρα). Τέλος, τριάντα (30) νικητές θα κερδίσουν ένα κραγιόν ή μία σκιά Pure Color. Ο συνολικός αριθμός των νικητών είναι πενήντα (50) και οι αναπληρωματικοί νικητές άλλοι πενήντα . Ο κάθε συμμετέχων έχει δικαίωμα μιας συμμετοχής στο διαγωνισμό και δικαίωμα ψήφου ενός βίντεο.
Εάν έχετε νικήσει το όνομα σας θα ανακοινωθεί την ημέρα της ηλεκτρονικής κλήρωσης στη σελίδα Estee Lauder Greece. Για τον τρόπο και τον χρόνο παραλαβής του δώρου σας θα ενημερωθείτε εντός δέκα (10) ημερών από την ημέρα που κληρωθήκατε ως νικητής, με προσωπικό μήνυμα στη σελίδα του Facebook σας ή αν δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα μέσω e-mail στην διεύθυνση που βρίσκεται καταγεγραμμένη εκεί. Αν δεν αποδεχτείτε το δώρο σας εντός τριάντα (30) ημερών από την ημέρα που θα σας αποσταλεί προσωπικό μήνυμα ή e-mail, χάνετε αυτόματα το δικαίωμα παραλαβής του δώρου σας. Ο νικητής που έχει κερδίσει θα πρέπει πρώτα να κάνει αποδοχή του δώρου του σε συνεννόηση με την διοργανώτρια εταιρεία για τον τρόπο και το χρόνο παραλαβής των δώρων. Συγκεκριμένα, τα ραντεβού για το μακιγιάζ θα κλειστούν κατόπιν συνεννόησης της Estee Lauder με τον νικητή.

12 σχόλια:

  1. Φυσικά δεν υπήρχε περίπτωση να μην πάρω μέρος..χχιχιχι :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γι' αυτό έτρεξα να το δώσω και σε σένα! Φιλάκια!

      Διαγραφή
  2. Καλησπέρα..
    ωραίος διαγωνισμός..!
    Μπράβο στην εταιρία που πήρε τέτοια πρωτοβουλία για να διαφημίσει τα προ'ι'όντα της!
    καλή συνέχεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. A, πολύ ωραία! Αγαπάμε Estee Lauder! Πάω να το τσεκάρω! Σ' ευχαριστούμε Αναστασία για την ενημέρωση!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν κάνει τίποτα! Σου εύχομαι να κερδίσεις ότι διαλέξεις! Φιλάκια!

      Διαγραφή
  4. Καλημέρα και καλό σ/κ<3

    για δες εδω:http://mystickland.blogspot.gr/2012/11/a.html

    σε ευχαριστώ πολύ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ σ' ευχαριστώ για την όμορφη ανάρτηση! Η αλήθεια είναι πως μου έφτιαξες λίγο τη μέρα γιατί είμαι άρρωστη...

      Διαγραφή
    2. ωω..περαστικά σου!!
      να είσαι καλά και καλό σου βράδυ!

      Διαγραφή