Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012

Sigma Beauty Black Friday

Καλησπέρα σε όλες και σε όλους!
Άλλο ένα ενημερωτικό post με πολύ καλά νέα... 
Σήμερα, όπως σχεδόν κάθε μέρα που τσεκάρω τα blogs που παρακολουθώ,  στο official blog της Sigma το πρώτο post που είδα ήταν η ανακοίνωση του κωδικού για δωρεάν μεταφορικά παγκοσμίως για τον εορτασμό της φετινής Black Friday. 
Ο κωδικός φέτος και για πρώτη φορά ισχύει για 2 ολόκληρες μέρες! Οποιοσδήποτε μπει στο e-shop μπορεί να χρησιμοποιήσει τον κωδικό BF2012. Μπορείτε να τον χρησιμοποιήσετε από τις 22/11 στις 8:00 το πρωί ώρα Ελλάδος μέχρι και τις 24/11 στις 7:59 το πρωί ώρα Ελλάδος πάλι. O συγκεκριμένος κωδικός δεν συνδιάζεται με κανέναν άλλο εκπτωτικό κωδικό.
Φορτώστε τις κάρτες σας με ευρά, δημιουργήστε λογαριασμούς έγκαιρα (αν δεν έχετε ήδη), γιατί εκείνες τις ώρες θα γίνεται πανικός! Αν δεν ξέρετε πως να κάνετε online παραγγελία από το συγκεκριμένο site η αγαπημένη Χριστίνα από το Christina77star (το οποίο αξίζει να επισκευτείτε, trust me!) έχει δημοσιεύσει έναν αναλυτικό οδηγό που μπορείτε να βρείτε εδώ. Επίσης, έχει κάνει αρκετά review για τα συγκεκριμένα πινέλα, που μας λύνουν οποιαδήποτε απορία.
Εγώ ακόμα δεν ξέρω τι να πρωτοδιαλέξω... Πάντως μου κλείνουν το μάτι τα συγκεκριμένα:
Essential Kit - Make Me Classy
Και μου λένε πως πρέπει οπωσδήποτε να τα κάνω δικά μου! 
Εσείς θα εκμεταλευτείτε αυτή την ευκαιρία να γλιτώσετε τα μεταφορικά, που είναι αρκετά ακριβά για το συγκεκριμένο site; Και αν ναι, τι σκέφτεστε να ψωνίσετε;

2 σχόλια:

  1. τέλεια πινέλα, και με τη προσφορά ακόμη καλύτερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ τα έχεις δοκιμάσει; Και αν ναι, ποιά; Πολύ θα μου άρεσε αν έκανες ένα post στη σελίδα σου για πινέλα! Αν βέβαια αυτό δεν σε κουράζει και το θέλεις κι εσύ! Φιλάκια!

      Διαγραφή