Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

Body Shopping Review

Καλησπέρα κορίτσια και αγόρια! Σήμερα θα σας παρουσιάσω 2 αγαπημένα προϊόντα από το αγαπημένο The Body Shop!
Όμως πριν αρχίσω να πολυλογώ σας έχω ένα guest post review από τον άντρα μου, για το body scrub ροδάκινο που το δοκίμασε κι αυτός! Πάμε να δούμε ακριβώς τι λέει: 
«Δοκίμασα κι εγώ αυτό το scrub Ροδάκινο και έχω να παρατηρήσω τα εξής. Πρώτα απ’ όλα μυρίζει Ροδάκινο! Και μυρίζει πολύ έντονα. Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό αν και σε μας τους άντρες οι πολύ έντονες μυρωδιές δεν αρέσουν ιδιαίτερα. Βασικά πρέπει να αναφέρω ότι δεν έχω ξαναχρησιμοποιήσει ποτέ τέτοιο πράγμα. Μου φάνηκε πολύ πιο νερουλό απ’ ότι περίμενα γιατί πίστευα ότι θα είναι κάτι σαν κρέμα αλλά τελικά μου βγήκε πολύ πιο ρευστό. Τώρα για το τι κάνει αφού δεν έχω μέτρο σύγκρισης δεν μπορώ να πω πόσο καλό ήταν πραγματικά, πάντως για μένα τη δουλειά του την έκανε. Απ’ αυτά που είδα, και μου είπε και η γυναίκα, το δέρμα μου καθάρισε, οι περισσότεροι από τους μαύρους πόρους εξαφανίστηκαν και έμεινε πολύ απαλό μετά. Πάντως να ξέρετε ότι η μυρωδιά παραπλανεί. Μην το φάτε, τριφτείτε!»  
Δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω σε όλα. Αυτή τη φορά είπα να πρωτοτυπήσω, κι ενώ όλες διάλεγαν το Vineyard Peach Body Butter, εγώ πήρα το Body Scrub και δεν το μετάνιωσα φυσικά. Βέβαια είμαι στο τσααακ να πάω να πάρω και το body lotion γιατί τα προϊόντα αυτής της σειράς μυρίζουν υπέροχα και όσο να 'ναι θα 'θελα να κρατάει όσο το δυνατόν περισσότερο αυτή η μυρωδιά πάνω μου! Όσες δεν το έχουν μυρίσει είναι ένας καλός λόγος για να περάσουν από το κοντινότερο κατάστημα TBS και να το νιώσουν με τη μύτη τους! Το συγκεκριμένο προϊόν υπόσχεται πως απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα, διεγείρει την μικροκυκλοφορία στην επιφάνεια του δέρματος και ότι αφήνει την επιδερμίδα απαλή και λεία. Έχω να πω πως τα κάνει όλα και σε πολύ ικανοποιητικό βαθμό μάλιστα. Ίσως είναι ένα τα καλύτερα οικονομικά body scrub που έχω δοκιμάσει και πραγματικά εύχομαι η εταιρεία να το σκεφτεί πολύ σοβαρά και η σειρά peach να υπάρχει μόνιμα, μιας και αυτή τη στιγμή κυκλοφορεί σαν special edition. Όπως ανέφερα και σε προηγούμενο post μου, μού κόστισε από 15,50 αρχική τιμή στα 12,40€ με την έκπτωση που είχα.
Το δεύτερο προϊόν που αγόρασα ήταν το άρωμα White Musk Libertine Eau de Toilette. Σύμφωνα με την εταιρία είναι ένα μεθυστικό μείγμα από musk με γλυκές νότες από τούρκικο λουκούμι, ορχιδέα και κρέμα σαντιγύ. Για μένα που δεν μπορώ να ξεχωρίσω τίποτα από αυτά μυρίζει αρκετά όμορφα. Δεν αντέχω τα έντονα αρώματα και αυτό είναι ότι πρέπει μιας και δεν με ενοχλεί. Αυτός είναι ο πρώτος σημαντικός παράγοντας για μένα. Ο δεύτερος είναι ότι άρεσε στον άντρα μου και έσκυβε συχνά πυκνά για να με μυρίσει τις πρώτες φορές που το φορούσα. Για όσες ψάχνουν έντονα αρώματα δεν το συστήνω. Είναι ένα άρωμα πρωϊνό, άλλο αν εγώ το φοράω όλες τις ώρες... Επίσης αν πέσει πάνω στα ρούχα, ή το ψεκάσετε σε κάποιο σημείο του σώματος που ακουμπάει πάνω σε ρούχο, το ρούχο την επόμενη μέρα δεν μυρίζει άσχημα και μπορείτε να το ξαναφορέσετε. Τέλος είναι αρκετά οικονομικό και δεν "τσιγκουνεύεσαι" να βάλεις λίγο παραπάνω. Μου κόστισε από 15€ αρχική τιμή, 12€ τα 30ml με την έκπτωση που είχα.
Εσείς έχετε δοκιμάσει τα παραπάνω προϊόντα; Ποιά είναι η γνώμη σας γι' αυτά;

9 σχόλια:

  1. αυτό το ροδακινάκι έχει τόσο τέλεια γεύση! εεεεεε...άρωμα θέλω να πω :Ρ
    προσωπικά μου ανοίγει την όρεξη :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ απόλυτα όμως! Και τώρα ειδικά που δεν βρίσκεις πια ροδάκινα στη λαϊκή... :P

      Διαγραφή
  2. h seira me to rodakino murizei fantastika!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τολμώ να πω ότι είναι η ωραιότερη σειρά του TBS, τουλάχιστον από άποψη μυρωδιάς!

      Διαγραφή
  3. εχω το body butter του οποτε ειμαι σιγουρη οτι κ το προιον απολεπισησς θα ειναι παρα πολυ ωραιο
    πολυ δροσερο αρωμα
    φιλακιααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όλα τα προϊόντα από τη σειρά ροδάκινο είναι πραγματικά εκπληκτικά! Αφού αναρωτιέμαι αν έχει βγάλει ποτέ κάτι καλύτερο το TBS. Φιλάκια!

      Διαγραφή