Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012

Χριστουγεννιάτικο κάλεσμα από τα The Body Shop...

Όλες οι χριστουγεννιάτικες συλλογές όμορφα διακοσμημένες
και στολισμένες σε περίοπτη θέση στο κατάστημα.
Καλησπέρα σε όλους και σε όλες!
Όπως είχα αναφέρει και σε παλιότερο post μου από τις 12/11 έως και τις 16/11 τα καταστήματα The Body Shop (στη Νέα Σμύρνη επί της οδού Ομήρου 51 και στο Metro Mall επί της Λ. Βουλιαγμένης 276) προσκαλούσαν όλες τις beauty bloggers για να γνωρίσουν τις χριστουγεννιάτικες συλλογές τους και να επωφεληθούν από μία ειδική γι' αυτές 20% έκπτωση σε όλα τους τα προϊόντα. Πάμε να δούμε λοιπόν πως πέρασα κατά τη διάρκεια της επίσκεψής μου στα TBS!

Με τα χίλια ζόρια κατάφερα να πάω την τελευταία μέρα στο κατάστημα της Νέας Σμύρνης, γιατί όλη τη βδομάδα είχα περάσει μία απίστευτη ταλαιπωρία από μία ίωση της εποχής. Παρ' όλα αυτά θέλω ευχαριστήσω τις κοπέλες εκεί και ιδιαίτερα την κα. Αγγελική που μου έφτιαξε τη μέρα και με έκανε να αισθανθώ καλύτερα! 
Τα εορταστικά looks που προτείνει η εταιρία,
αριστερά το Copper και δεξιά το Moonstone.
Από την πρώτη στιγμή που μπήκα στο κατάστημα οι κοπέλες με ρώτησαν αν θα ήθελα να με κεράσουν κάτι, αρνήθηκα ευγενικά βέβαια, γιατί είχα εξοπλιστεί ήδη με το τσαγάκι μου. Ξεκινήσαμε κατευθείαν την ξενάγηση από το εορταστικό μακιγιάζ που προτείνουν τα TBS για φέτος τα Χριστούγεννα. Το πρώτο πράγμα που παρατήρησα ήταν πως και στα δύο looks κυριαρχεί έντονο smokey eye. Το πρώτο (Copper) είναι σε μεταλλικές χάλκινες αποχρώσεις και το δεύτερο (Moonstone), που ήταν αυτό που ξεχώρησα και μου άρεσε περισσότερο, σε σκούρες γκρι - μαύρες. Κάθε ένα αποτελείται από μία τετραπλή παλέτα σκιών με δύο πινελάκια, 2 μολύβια ματιών (ένα για το περίγραμμα και ένα για να φωτίσεις τα μάτια/για λάμψη), 2 κραγιόν και τέλος από ένα sparkler (που ήταν το προϊόν που μου τράβηξε και περισσότερο το ενδιαφέρον). Και στα δύο looks μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα Dazzling Rocks, τις μαγικές μπαλίτσες που αν πάρεις και τις δύο αποχρώσεις μαζί πάνω στο πινέλο σου μπορείς να τις χρησιμοποιήσεις ως ρουζ, αν πάρεις μόνο την ανοιχτή ως highlighter και τέλος αν πάρεις μόνο τη σκούρα ως bronzer. Πραγματικά όλα τα χρώματα ήταν ένα κι ένα!
Τα δύο sparklers, δεξιά το Dazzling Copper
και αριστερά το Enchanting Gold.
Η κοπέλα μου πρότεινε αν ήθελα να αφαιρέσει το μακιγιάζ μου και να με βάψει με όποιο από τα δύο look ήθελα, αλλά δυστυχώς δεν ήμουν και στην καλύτερη κατάσταση λόγω της ίωσης, οπότε απλά κάναμε λίγο contouring στο ήδη υπάρχον μακιγιάζ και δοκίμασα και το sparkler στην πιο ανοιχτόχρωμη απόχρωση enchanting gold. To συγκεκριμένο προϊόν με ενθουσίασε γιατί δίνει μία απαλή φίνα λάμψη τόσο στο μακιγιάζ όσο και στα μαλλιά. Η κα. Αγγελική μάλιστα μου είπε πως μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε και στο σώμα σε έναν ιδανικό συνδυασμό με το White Musk Body Lotion για μεγαλύτερη σταθερότητα και διάρκεια. Τι να σας πω κορίτσια, πραγματικά ενθουσιάστηκα! Το αποτέλεσμα εκπληκτικό η συσκευασία τόσο κομψή και όμορφη ότι πρέπει για το μπουντουάρ μας... Θυμίζει αρκετά συσκευασίες από αρώματα που είχαν οι γιαγιάδες μας. Ήμουνα στο τσάααακ να το πάρω και το μόνο που με κράτησε ήταν πως κάθε φορά που θα αποφάσιζα να το εφαρμόσω όλο το δωμάτιο θα γέμιζε χρυσόσκονη (μάλλον είναι και το μοναδικό μεγάλο μείον του). Ίσως να γίνει δικό μου σε κάποια επόμενη επίσκεψή μου.
Μία άλλη όψη από το stand με τις χριστουγεννιάτικες συλλογές περιποίηση σώματος.
Στη συνέχεια περάσαμε στις χριστουγεννιάτικες συλλογές με τα προϊόντα σώματος. Εδώ δεν έχω πραγματικά λόγια! Πρέπει να περάσετε και να τις μυρίσετε οπωσδήποτε! Εκείνη την ημέρα δεν είχα και ιδιαίτερη αίσθηση της όσφρησης, οπότε πέρασα κάποια άλλη στιγμή και ξαναδοκίμασα τα προϊόντα. Παντού αναδυόντουσαν ζεστές, γλυκές, φρουτώδεις χριστουγεννιάτικες μυρωδιές. Εγώ ξεχώρισα τη βανίλια που ήταν αρκετά ιδιαίτερη, σε σχέση με άλλα προϊόντα που περιέχουν βανίλια. Αξίζει να την δοκιμάσετε. Οι συλλογές είναι η Ginger Sparkle, η Vanilla Bliss, η Cranberry Joy & ένα special body butter με άρωμα Raspberry. Μπορείτε να αγοράσετε είτε μεμονωμένα τα προϊόντα της κάθε συλλογής, είτε μέσα σε σετ για δώρα με μεγάλη ποικιλία τιμών κατάλληλη για όλα τα βαλάντια. Επίσης, όλες οι χριστουγεννιάτικες μυρωδιές κυκλοφορούν σαν αρωματικά χώρου, είτε ως αρωματικά έλαια είτε ως αρωματικά στίκς αν θέλετε να κάνετε ένα δώρο στο σπίτι σας. 
Επετειακά σετ δώρων με περιεχόμενο από τις κλασικές TBS συλλογές.
Η κα. Αγγελική επέμενε ευγενικά να μου κάνει μία περιποίηση στα χέρια με όποια από τις μυρωδιές ήθελα. Δεν θα μπορούσα να αρνηθώ και επέλεξα την Cranberry Joy που ήταν η πιο δροσερή απ' όλες. Ξεκινήσαμε με το Cranberry Joy Hand Wash ένα σαπούνι για τα χέρια. Στη συνέχεια μου έκανε απαλή απολέπιση με Cranberry Joy Body Polish και μπορώ να πω πως ήταν απολαυστικότατο. Ήδη είχα αρχίσει να αισθάνομαι τα χέρια μου πιο ανάλαφρα και βελούδινα. Ολοκλήρωσε με το Cranberry Joy Shimmer Lotion κάνοντάς μου μασάζ για αρκετή ώρα. Ήταν τόσο ωραίο και αναζωογονητικό, αισθανόμουν τα χέρια μου τόσο ξεκούραστα, απαλά και μοσχομυρωδάτα! Ευχαριστώ πολύ Αγγελική!
Το νιπτηράκι της απόλαυσης.
Τέλος, έκανα μία βόλτα μέσα στο κατάστημα και περιεργάστηκα για άλλη μία φορά σχεδόν όλα τα προϊόντα. Δεν θα μπορούσα να φύγω χωρίς να πάρω τίποτα όμως, οπότε επέλεξα κάποια πραγματάκια (όχι από τις Χριστουγεννιάτικες συλλογές όμως, γιατί δεν μου το επέτρεπε η μύτη μου να επιλέξω σωστά) όπως βλέπετε και στη φωτογραφία παρακάτω: 
Από αριστερά προς τα δεξιά: Maca Root For Men (σετ ανδρικής περιποίησης με σαπούνι
προσώπου και κρέμα ξυρίσματος σε ειδικό μέγεθος), Vineyard Peach Body Lotion & Shower Gel.
Επιτέλους, ολοκλήρωσα τη συλλογή μου με το Ροδάκινο και είμαι απίστευτα χαρούμενη γι' αυτό, ενώ και ο σύζυγος επωφελήθηκε της επισκέψεώς μου. 
O κύριος Τάρανδος σας παρουσιάζει τη συλλογή ροδάκινο!
 Vineyard Peach Shower Gel, Body Scrub & Body Lotion
Τόσο το Shower Gel, όσο και το Body Lotion μοιράζονται την εξαιρετική τους μυρωδιά όπως είχα πει άλλωστε και εγώ και ο σύζυγος στο review εδώ. Ενώ το Body Lotion είναι αρκετά δροσερό, αποροφάται πολύ γρήγορα, ενυδατώνει επαρκώς το δέρμα και το αφήνει απίστευτα απαλό. 

Φεύγοντας, οι κοπέλες για να με ευχαριστήσουν μου είχαν ετοιμάσει μία τσαντούλα με τα παρακάτω όμορφα πραγματάκια:
Δυστυχώς τα δειγματάκια δεν είναι για τον δικό μου τύπο επιδερμίδας/μαλλιών οπότε θα αρκεστώ στο αγαπημένο μου άρωμα White Musk και στο Shea Body Butter που ενυδατώνει και αναπλάθει το πολύ ξηρό δέρμα, ενώ απορροφάται σχετικά γρήγορα.

Ευχαριστώ πολύ τα The Body Shop και κυρίως την κα. Αγγελική για την φιλοξενία και τις όμορφες στιγμές που μου χάρισαν!
Το επίσημο λογότυπο των The Body Shop,
από το site της εταιρίας.
Υ.Γ. Μείνετε συντονισμένες γιατί στη επόμενή μου επίσκεψη αγόρασα 2 προϊόντα για σας για το πρώτο μου Χριστουγεννιάτικο Giveaway, που θα είναι και το επόμενο post μου!!!

6 σχόλια:

  1. θα δοκιμάσω το sparkler το συντομότερο, έχω ακούσει τα καλύτερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έκανα μερικές διορθώσεις στις φωτογραφίες, δεν ξέρω αν φαινόντουσαν πριν, τώρα είναι έτοιμο μπορείς να το περάσεις μία γρήγορη ματιά, αν θέλεις... Είναι πολύ καλό όντως, απλά τα πάντα γύρω σου μαζί με εσένα όταν το ψεκάζεις γεμίσουν χρυσόσκονη! Το αποτέλεσμα όμως είναι εντυπωσιακό!! Μπορείς να το ψεκάσεις βέβαια από πολύ κοντινή απόσταση στο χέρι σου και ύστερα να το απλώσεις εκεί που θέλεις για να αποφύγεις το χαμό. Είναι ότι πρέπει όχι μόνο για τα Χριστούγεννα, αλλά και για το καλοκαίρι.

      Διαγραφή
  2. geia sou koukla
    brika to blog sou apo tis GBB kai einai poli kalo!
    mou arese polu!
    perna an theleis kai esy apo to blog mou,exw kai BOBBI BROWN GIVEAWAY ,tha xarw poli na gineis kai esu follower mou!!
    filakiaa

    www.fashionrailways.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βίκυ μου σε ακολουθώ εδώ και αρκετό καιρό... Σ' ευχαριστώ πολύ για την πρόσκληση στο giveaway σου πήρα ήδη μέρος! Φιλάκια!

      Διαγραφή
  3. Agapw ta proionta tou Body shop. Exoune poli megali gama proiontwn kai poli wraies mirwdies, kai oi kopeles fainetai na itan poli kales kai exipiretikes!
    I white musk einai kai mena ap'tis agapimenes mou!
    S'euxaristw poli gia to sxolio sou sto blog mou! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι, οι κοπέλες ήταν όντως απίστευτα εξυπηρετικές! Κι εγώ σ' ευχαριστώ για το σχόλιο, φιλάκια!! :)

      Διαγραφή