Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012

Η τυχερή του giveaway ''Μυρίζει Χριστούγεννα!!!"

Χρόνια Πολλά και Καλή Πρωτοχρονιά να έχουμε όλες και όλοι!
Ήρθε η ώρα να σας ανακοινώσω την τυχερή του πρώτο μου giveaway. Θα ήθελα να σας ευχαριστώ όλες και όλους για τη συμμετοχή και τη στήριξη στο blog μου. Το giveaway είχε σύνολο 86 έγκυρες συμμετοχές και ξεπέρασε κάθε προσδοκία μου.

Το δώρο όπως βλέπετε είναι έτοιμο να παραδωθεί στην τυχερή, οπότε πάμε και εμείς να δούμε τον τρόπο με τον οποίο την επέλεξα.
Αρχικά ταξινόμησα όλα τα στοιχεία σας σε ένα αρχείο excel και στον παρακάτω πίνακα βλέπετε τη σειρά που πήρε καθεμία/καθένας από εσάς. Για λόγους ασφαλείας δημοσιεύω μόνο τον αύξων αριθμό και το Google Friend Connect σας. Όσες/όσοι βλέπουν το όνομά τους δύο φορές είναι επειδή έκαναν και like στη σελίδα του blog στο Facebook εδώ
Για να δείτε τα ονόματα
απλά κάντε ζουμ.

Στη συνέχεια ζήτησα από το random.org έναν τυχαίο ακέραιο αριθμό από το 1 μέχρι και το 144. Δείτε και την εικόνα παρακάτω:
Ξανά ζουμ για λεπτομέρειες.
Ο αριθμός που πήρα ήταν το 122, όπως φαίνεται στην αμέσως επόμενη εικόνα:
Θα επαναληφθώ για μία τελευταία φορά, κάνετε και εδώ ζουμ.
Συγχαρητήρια στη villy make up artist από το blog make up your dayz το οποίο πρέπει οπωσδήποτε να το επισκευτείτε! Η νικήτρια έχει ήδη απαντήσει και αύριο θα συναντηθούμε από κοντά για να παραλάβει το δώρο της και να κάνω και εγώ την πρώτη μου γνωριμία με μία beauty blogger. 
Όσες / όσοι δεν προλάβατε να πάρετε μέρος ή δεν κερδίσατε μην στεναχωριέστε καθώς σύντομα θα ανέβει και άλλο giveaway. Φιλάκια!!!

Update: Η συνάντηση με την αγαπημένη Βίλλυ έγινε πριν από μερικές μέρες σε ένα υπέροχο μαγαζί στο Αιγάλεω το Cap Cap -από το οποίο αξίζει να περάσετε μία βόλτα- και πραγματικά περάσαμε ΚΑ-ΤΑ-ΠΛΗ-ΚΤΙ-ΚΑ! Αν θέλετε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες ρίξτε μια ματιά στην ανάρτηση της Βίλλυ "Σαν έχεις τύχη διάβαινε!!!".

8 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια στην τυχερή!!!
    Και σε εσένα ασφαλώς, για την κίνηση!!!
    Καλή χρονιά, μέσα από την καρδιά μας!!!
    Υγεία κ' ατελείωτα χαμόγελα!!!
    Φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η τυχερή μακάρι να είναι πάντα τυχερή και σε πολύ πιο σημαντικά πράγματα στη ζωή της... Σ' ευχαριστώ πολύ για τις ευχές και ανταποδίδω! Εύχομαι να υποδεχθείτε μία χρονιά, γεμάτη υγεία, ευτυχία και πολύ αγάπη! Χρόνια Πολλά! Φιλάκια!

      Διαγραφή
  2. Καλημέρα και χρόνια πολλά με υγεία!
    Συγχαρητήρια στη νικήτρια και μπράβο σου που διοργάνωσης ενα giveaway!!
    Καλή συνέχεια και καλό σ/κ*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. σε ευχαριστώ πολύ πολύ πολύ για το υπέροχο αυτό δωράκι!!! και ανυπομονώ να γνωριστούμε και να τα πούμε από κοντά!!! εύχομαι σε όλους καλή χρονιά με υγεία και τύχη!!! φιλιά πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπράβο κορίτσια! Villy να'σαι καλά να τα χαρείς κ πάντα τυχερή στη ζωή σου!

      Διαγραφή
    2. Συγχαρητήρια Villy, μακάρι η τύχη σου να κρατήσει για όλο το χρόνο και παραπάνω. Καλές γιορτές να έχεις και καλή πρωτοχρονιά!

      Διαγραφή
    3. Πάντα τυχερή! Καλά δεν περίμενα με τίποτα ότι το πρώτο μου giveaway θα είχε τόσο μεγάλη επιτυχία και ότι θα γνώριζα μία καινούρια καλή φίλη! Ήταν η πρώτη μου συνάντηση με μία blogger και δηλώνω πραγματικά κατενθουσιασμένη!!!

      Διαγραφή