Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012

Urban Decay Naked 2 Review

Καλησπέρα και καλό μήνα σε όλες και σε όλους!
Αυτό ομολογουμένως είναι ένα δύσκολο review αφού τόσες και τόσες κοπέλες έχουν μιλήσει γι’ αυτή την μαγική παλέτα. Εγώ είμαι όμως διπλά χαρούμενη που την απέκτησα γιατί είναι δώρου του αγαπημένου μου από τον πρώτο μισθό του! Σ’ ευχαριστώ πολύ πολύ Ζησάκο μου!


Το πίσω μέρος της συσκευασίας. - Όλες οι σκιές με φλας. - Όλες οι σκιές χωρίς φλας.
Για να πω την αλήθεια είχα ακούσει τόσα και τόσα γι’ αυτές τις σκιές που σκεφτόμουνα μήπως πολλά από αυτά είναι υπερβολές μέχρι την πρώτη φορά που τις άγγιξα και δοκίμασα στο χέρι μου την απόχρωση Blackout και έπαθα! Όλα όσα είχα ακούσει επιβεβαιώθηκαν. Από την άλλη σκεφτόμουν τα 43,70 ευρώ (δεν είναι και λίγα…) και έλεγα συνέχεια Αναστασία περίμενε, όλο και κάποια έκπτωση θα βγάλουν τα Sephora
Μέχρι να έρθει το δώρο εξ ουρανού ή πιο σωστά εξ αγαπημένου, κάθε φορά που επισκεπτόμουν τα Sephora καθόμουν και τη χάζευα κανά 10λεπτο σαν χαζή και δοκίμαζα τις αποχρώσεις μία μία… Μπορείτε λοιπόν άνετα να φανταστείτε πόσο πολύ ενθουσιάστηκα και χάρηκα όταν ήρθε το μωρό μου και μου είπε να κλείσω ματάκια και την ακούμπησε στα χέρια μου! Αααχχχ! Η συσκευασία μύριζε τόσο ωραία λες και οι κοπέλες στα Sephora την είχαν αρωματίσει πριν την κάνουν δωράκι… Αν δεν φοβόμουν μην την σπάσω θα την έβαζα το βράδυ κάτω από το μαξιλάρι μου όπως έκανα πιτσιρίκα όταν μου έπαιρναν οι γονείς μου κάποιο δώρο… Αρκέστηκα να την τοποθετήσω στο κομοδίνο δίπλα και να την κοιτάζω μέχρι που να με πάρει γλυκά ο ύπνος!

Πάμε όμως να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Η Urban Decay αρχικά είχε κυκλοφορήσει την Naked (δυστυχώς δεν την έχω στη συλλογή μου), η οποία είχε γίνει ανάρπαστη και θα έλεγα πως ήταν αρκετά δύσκολο να την βρεις μέσω internet αφού στην Ελλάδα δεν ήρθε ποτέ. Έτσι ακολούθησε την πολύ επιτυχημένη συνταγή της Naked κυκλοφορώντας τη Naked 2.
Η συσκευασία της Naked 2 είναι μετρίου μεγέθους, μεταλλική με ανάγλυφα γράμματα εξωτερικά κάτι που την καθιστά αρκετά ανθεκτική. Ανοίγοντάς τη βλέπουμε έναν μεγάλο καθρέπτη καθώς και ένα διπλό πινέλο αρκετά καλής ποιότητας, με την μία άκρη (την πιο πλατιά) να χρησιμεύει για την εφαρμογή της σκιάς και την άλλη για τα σβησίματα και για να κάνετε blending
Μαζί θα πάρετε και ένα lipgloss σε mini συσκευασία στην απόχρωση Naked – ένα διάφανο ροζάκι. Το συγκεκριμένο υπόσχεται πως δροσίζει τα χείλη και τα κάνει να φαίνονται πιο πλούσια, πιο σαρκώδη. Το πρώτο μπορώ να πω πως ισχύει για το δεύτερο όμως; Στα συν του ότι δεν κολλάει, ότι έχει διάρκεια αλλά και η πολύ όμορφη και προσεγμένη συσκευασία. Το μόνο μείον του για μένα είναι το άρωμα μέντας που δεν μου αρέσει ιδιαίτερα.
Urban Decay Lipgloss - Απόχρωση Naked.
Swatches από το lipgloss, αριστερά με φλας - δεξιά χωρίς φλας.
Πάμε όμως να δούμε αναλυτικά τα 12 χρώματα (3 ματ και 9 με shimmer τελείωμα) που περιέχει αυτή η παλέτα. Στο τέλος ακολουθούν και swatches.
Η πρώτη τετράδα χρωμάτων (αριστερά με φλας - δεξιά χωρίς φλας)
και τα ονόματα από αριστερά προς τα δεξιά Foxy, Half Baked, Bootycall & Chopper.
-Foxy: Είναι ένα ματ μπεζ που μπορώ να πω πως κιτρινίζει και γράφει ελάχιστα έως καθόλου, κάτι που έχω ακούσει και από άλλες κοπέλες αλλά για μία σκιά δεν θα κλαίω κιόλας!
-Half Baked: Ένα ανοιχτό χρυσό - μπρονζέ χρώμα με shimmerκαι αν δεν κάνω λάθος αυτό πρέπει να υπήρχε και στην Naked.
-Bootycall: Είναι η ομορφότερη ανοιχτή σαμπανιζέ σκιά με ροζ υποτόνους που έχω χρησιμοποιήσει, ότι πρέπει για highlightκάτω από το φρύδι και στην εσωτερική γωνία του ματιού.
-Chopper: Ένα χάλκινο καφέ χρώμα με glitter, χρειάζεται λίγη προσοχή στην εφαρμογή γιατί μπορεί να λερωθείτε κάτω από το μάτι.
Η δεύτερη τετράδα χρωμάτων (αριστερά με φλας - δεξιά χωρίς φλας)
και τα ονόματα από αριστερά προς τα δεξιά Tease, Snakebite, Suspect & Pistol.
-Tease: Ένα απαλό ματ γκρι - καφέ ιδανικό για να κάνετε τη σκίαση στην κόγχη, ώστε να δώσετε βάθος στο μάτι. 
-Snakebite: Σκούρο καφέ - μπρονζέ χρώμα που μπορεί να φορεθεί και μόνο του σε όλο το βλέφαρο για πολύ εύκολο και γρήγορο smokey εφέ.
-Suspect: Μία πιο σκούρα σαμπανιζέ - χρυσή σκιά με shimmer που θυμίζει την patina της Mac και μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε το κέντρο του βλεφάρου.
-Pistol: Ένα πανέμορφο γκρι καφέ με shimmer ούτε πολύ σκούρο ούτε και πολύ ανοιχτό όμως.

Η τρίτη και τελευταία τετράδα χρωμάτων (αριστερά με φλας - δεξιά χωρίς φλας)
και τα ονόματα από αριστερά προς τα δεξιά Verve, YDK, Busted & Blackout.
-Verve: Ένα υπέροχο ασημί - γκρι χρώμα με ελάχιστη ροζ λάμψη, κατάλληλο και αυτό για highlight κάτω από το φρύδι αλλά και στην εσωτερική γωνία.
-YDK: Ένα μπρονζέ - ροζ με αρκετό shimmer που θυμίζει την satin taupe της Mac.
-Busted: Ένα έντονο ζεστό καφέ με shimmer που μπορείτε να το δουλέψετε πολύ εύκολα.
-Blackout: Ένα βαθύ μαύρο ματ χρώμα για πολύ έντονα smokey eyes ή για να τονίσετε την γραμμή των βλεφαρίδων. Είναι σχεδόν ίδιο με το carbon της Mac. 

Για να δούμε και τα swatches απ' όλες τις σκιές:
Swatches από τις σκιές (επάνω με φλας - κάτω χωρίς φλας) και τα ονόματά τους από αριστερά προς τα δεξιά:
Foxy, Half Baked, Bootycall, Chopper, Tease & Snakebite.
Swatches από τις σκιές (επάνω με φλας - κάτω χωρίς φλας) και τα ονόματά τους από αριστερά προς τα δεξιά:
Suspect, Pistol, Verve, YDK, Busted & Blackout.
Η ποιότητα όλων των χρωμάτων είναι εξαιρετική, σχεδόν όλα έχουν καταπληκτική απόδοση και δουλεύονται πολύ εύκολα μεταξύ τους αλλά και μαζί με σκιές άλλων εταιριών. Η υφή των σκιών είναι μαλακιά, κρεμώδης και απλώνονται πολύ εύκολα χωρίς να λερώνεσαι. Το πινελάκι, ειδικά από την μεριά που κάνεις blending/σβήνεις τις σκιές είναι απίστευτο.
Όλες οι σκιές διατηρούνται χωρίς primer αναλλοίωτες για περίπου 7 ώρες, ενώ με primer ξεπερνούν τις 10. Αν σας αρέσουν τα γήινα χρώματα θα ξετρελαθείτε με την ποικιλία που σας προσφέρει αυτή η παλέτα. Μπορείτε να κάνετε πολλούς συνδυασμούς και να δημιουργήσετε αρκετά μακιγιάζ για όλες τις ώρες κάτι που την καθιστά ιδανική για να την παίρνετε μαζί σας στα ταξίδια αφού έχει όλα τα βασικά χρώματα που μπορεί να χρειαστείτε και η συσκευασία της είναι πολύ πρακτική με τον μεγάλο καθρέφτη που την συνοδεύει, όπως ανέφερα και παραπάνω.

Θα είναι με μεγάλη διαφορά το αγαπημένο μου προϊόν μακιγιάζ για φέτος, ενώ αν σκεφτείς ψύχραιμα την τιμή της η κάθε σκιά σου κοστίζει 3,5 ευρώ περίπου και παίρνεις δώρο ένα διπλό πινέλο και ένα lipgloss. Νομίζω είναι ένα πολύ καλό deal για τόσο καλής ποιότητας σκιές.

Thank you very much baby for this great gift!!

Τέλος να σας δείξω τα νύχια αυτής της εβδομάδας:
Για βάση έχω χρησιμοποιήσει την All in One Base, το χρώμα είναι το Smokin' Hot
και τέλος το αγαπημένο μου top coat Good to Go για γρήγορο στέγνωμα, όλα από Essie.

21 σχόλια:

  1. Αυτήν την παλέτα θα ήθελα να τη δοκιμάσω. Πολύ ωραίο δώρο!
    Σ'ευχαριστώ που έγινες μέλος στο μπλογκ μου, μόλις ανταπέδωσα.
    Αν θες πέρνα από αύριο από το μπλογκ μου γιατί ξεκινάει giveaway.
    http://www.beautyandthemist.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αξίζει πραγματικά τα λεφτά της και νομίζω ότι αν σου αρέσουν οι γήινες αποχρώσεις δεν πρέπει να λείπει από το μπουντουάρ σου. Κι εγώ σ' ευχαριστώ και αύριο θα είμαι εκεί για να πάρω μέρος! Ανυπομονώ να δω το/τα δώράκι/κια!!

      Διαγραφή
  2. Πολύ ωράιο και αναλυτικότατο post!! Μόλις σε ανακάλυψα!! :)
    Πολλές φορές πλησιάζω τις συγκεκριμένες παλέτες κι είμαι κοντά στο να τις αγοράσω, αλλά ειλικρινά 40+ ευρώ είναι τόοοοοοσο πολλάαα..εε!και τελικά ποτέ δεν αγοράζω.

    αν θες πέρνα μια βόλτα απ' το Βlog μου http://dtmakeupgirl.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ πολύ! Τα χρήματα όντως είναι πολλά, αλλά η συγκεκριμένη τα αξίζει μέχρι το τελευταίο cents (ειδικά αν βάλουν και κάποια έκπτωση θα είναι ότι πρέπει για να μην σου χτυπάει και στο μάτι το 40+ χιχι...).
      Το blog σου είναι πολύ όμορφο και έγινα ήδη μέλος και έτσι θα μπορούμε να τα πούμε και από εκεί!

      Διαγραφή
  3. Αχ αυτή η παλέτα είναι η επόμενη αγορά που θα κάνω!!Μπράβο πολύ ωραίο ποστ!!!
    Αν θες πέρνα και από το blog μου...
    http://toniabeauty.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ πολύ! Είμαι σίγουρη πως αν αποφασίσεις να την πάρεις θα την κατευχαρηστηθείς! Έγινα ήδη μέλος στο blog σου και θα τα λέμε και από 'κει! Θα χαρώ να δω και άλλα σχολιά σου!

      Διαγραφή
  4. Αχ αυτή η παλέτα είναι τέλεια αλλά 43 ευρώ είναι αρκετά για αυτή την εποχή.Με γειά σου.http://nailsartgr.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ πολύ! Αν σκεφτείς βέβαια πως αν πάρεις 12 μεμονομένες σκιές ακόμα και από μία drugstore εταιρεία κάπου τόσα θα δώσεις δεν είναι και τόσα πολλά... Πέρασα από το σπιτάκι σου, είναι πολύ όμορφο και θα τα λέμε και από εκεί...

      Διαγραφή
  5. Έχω την Naked 1. Πραγματικά σου λύνει τα χέρια! Προσωπικά θεωρώ για 12 σκιές σε παλέτα από τέτοια εταιρεία είναι καλά, αλλά στην 1 μπορείς να βρεις dupe από MUA. :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι όντως φοβερή, από τότε που την πήρα στα χέρια μου δεν έχω κάνει μακιγιάζ δίχως αυτήν. Μιλάς φαντάζομαι για την παλέτα Undressed από την εταιρεία MUA. Έχω διαβάσει από πολλές bloggers πως οι 10 από τις 12 σκιές είναι ακριβή dupes, αλλά προτίμησα να μην την αναφέρω μιας και δεν την έχω δει ποτέ με τα μάτια μου για να κρίνω. Φαντάζομαι όμως πως δεν θα συγκρίνονται με τίποτα από πλευράς ποιότητας...

      Διαγραφή
  6. την εχω κι εγω και πραγματικα την εχω βολευτει πολυ!με γεια σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τελείααααα, να την χαίρεσαι!!!! Με γειά!!!
    Ήμαστε και συανδέλφισες δασκάλα και εγώ (άνεργη εννοειτε) αν θελεις περνα και μια βολτιτσα απο το μπλογκ μου (λατρευω το ονομα που εδωσες στο μπλογκ σου!!!)
    trelokoritsa.blogpot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ πολύ! Πέρασα από το blog σου και έγινα και μέλος για να τα λέμε και από κεί! Εσύ πότε τελείωσες και είσαι άνεργη;

      Διαγραφή
  8. την παλετα αυτην την ειχα κερδισει σε εναν διαγωνισμο και ομολογω οτι την λατρευω!να την χαρεις!!!

    α,καποια στιγμη βγαλε και τα captcha απο τις ρυθμισεις σου στα σχολια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ πολύ! Ήσουνα πολύ τυχερή που κέρδισες ένα τόσο ωραίο δώρο! Και να είσαι πάντα έτσι τυχερή εύχομαι! Έτοιμα και τα captcha! Για δοκίμασε να δούμε θα στα βγάλει; ;)

      Διαγραφή
  9. και εγω είμαι φανατική της συγκεκριμένης παλέτας..για δες εδω:

    http://mystickland.blogspot.gr/2012/10/naked.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το είχα διαβάσει τότε που το είχες πρωτοδημοσιεύσει αυτό το post! Πολύ ωραίο review! Οι φωτογραφίες σου δεν συναγωνίζονται με κανένα άλλο review γι' αυτή την παλέτα! To busted είναι ένα και από τα δικά μου αγαπημένα χρώματα...

      Διαγραφή
  10. Ανώνυμος26/5/16, 7:02 μ.μ.

    Απο που την πηρες εαν επιτρεπεται ? θελω κι εγω να την αγορασω απλως φοβαμαι μην πεσω θυμα fake προιοντος

    ΑπάντησηΔιαγραφή