Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

And the Oscar goes to...

Σήμερα είμαι πολύ χαρούμενη αφού η αγαπημένη Ελευθερία μέσα από το blog της Diary of a beauty addict μου χάρισε τα 4 πρώτα μου βραβειάκια!!! Θέλω να την ευχαριστήσω ιδιαίτερα για την ευγενική της χειρονομία και θα με κάνατε ιδιαίτερα χαρούμενη αν κι εσείς περνούσατε μία βόλτα από το σπιτάκι της!
Πάμε λοιπόν να δούμε αυτά τα βραβειάκια με τη σειρά. Πρώτο είναι το Kreativ Blogger Award. Οι κανόνες για την παραλαβή του βραβείου είναι οι εξής:

  1. Προσθέτουμε το βραβείο στο blog μας,
  2. ευχαριστούμε αυτήν/αυτές που μας το προσέφερε/προσέφεραν,
  3. αναφέρουμε 7 πράγματα σχετικά με τον εαυτό μας,
  4. αναφέρουμε τους κανόνες,
  5. χαρίζουμε το βραβείο σε 7 blogs της επιλογής μας και
  6. ενημερώνουμε αυτά τα blogs με ένα σχόλιο, προκειμένου να "παραλάβουν" το βραβείο.
7 πράγματα για μένα:  
  1. Μου αρέσει η μουσική και ιδιαίτερα η rock/metal, ενώ το αγαπημένο μου συγκρότημα εδώ και πολλά χρόνια είναι οι Linkin Park.  
  2. Λατρεύω τα σκυλιά και αν δεν ζούσα σε διαμέρισμα σίγουρα θα είχα ένα.  
  3. Το ζώδιό μου είναι Ταύρος και έχω σχεδόν όλα τα χαρακτηριστικά του (αν και παραδόξως δεν πιστεύω καθόλου στα ζώδια).  
  4. Εδώ και αρκετά χρόνια παίζω στον ελεύθερό μου χρόνο φανατικά World of Warcraft.
  5. Δεν μπορώ να αντισταθώ με τίποτα στο "καλό" φαγητό και είμαι λάτρης της ιταλικής κουζίνας.
  6. Ένα από τα αγαπημένα μου βιβλία είναι οι illuminati του Dan Brown. Αγαπώ τη θάλασσα και δεν μπορώ να ζήσω χωρίς αυτή.
Τα 7 blog στα οποία το χαρίζω είναι:
  1. Στο blog ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ που το διαβάζω τα 3 τρία τελευταία χρόνια περίπου και πραγματικά πολλές από τις συνταγές που παρουσιάζουν τα κορίτσια είναι πεντανόστιμες (σας συστήνω ανεπιφύλακτα να τις δοκιμάσετε) και πολύ δημιουργικές. 
  2. Στο blog byMataHari που από τότε που ξεκίνησε το blogging περιμένω με ανυπομονησία καινούρια posts και δεν χορταίνω να τα διαβάζω. 
  3. Στη Μαρία και στο blog της MY BEAUTY STEPS, γιατί μου αρέσουν ιδιαίτερα για τα μακιγιάζ που παρουσιάζει. 
  4. Στην συνονόματη Αναστασία από το blog Anastasia Wall που ασχολείται βέβαια περισσότερο με το you tube και το κανάλι της μπορείτε να το βρείτε εδώ. Δεν υπάρχει βίντεο που να μην έχει ανεβάσει και να μην το έχω δει. Αγαπώ tags, αγαπώ make up tutorials, αγαπώ DIY, αγαπώ Zelda. 
  5. Στη Βίλλυ (και στον Τάκη!!!) από το blog make up your dayz για τα απολαυστικά και ενημερωτικά post της για πιο δυσεύρετες εταιρείες. 
  6. Στη Νατάσα από το blog Makeup by NatashaV, η οποία έχει και ένα πολύ αξιόλογο κανάλι στο you tube το οποίο μπορείτε να τσεκάρετε εδώ. Μου αρέσει πολύ που βρίσκει πολύ πετυχημένα dupes και προτείνει λύσεις για καλό και οικονομικό μακιγιάζ. 
  7. Στις πέντε κοπέλες του 5Glam Club, για τα review οικονομικών και ποιοτικών προϊόντων, καθώς και για τις έξυπνες λύσεις που προτείνουν.
Το δεύτερο βραβειάκι είναι το the Versatile Blogger Award, και ισχύουν οι ίδιοι κανόνες με το παραπάνω.

Πάμε λοιπόν να δούμε άλλα 7 πράγματα για μένα:
  1. Δεν αντέχω με τίποτα τα απεριποίητα νύχια. Μπορεί να μην βαφτώ, μπορεί να μην βγω από το σπίτι, μπορεί να είμαι άρρωστη, αλλά το νύχι μου είναι πάντα στην πένα. Σιχαίνομαι επίσης τους ανθρώπους που κυκλοφορούν με βρώμικα νύχια, με εξαίρεση αυτούς που βρίσκονται εν ώρα εργασίας και αυτό είναι αναπόφευκτο.
  2. Ο αγαπημένος μου καφές για το χειμώνα είναι ο γαλλικός, ενώ τον καλοκαίρι προτιμώ τον freddo cappuccino καιόλα τα ροφήματα τα πίνω μέτρια.
  3. Μισώ το σιδέρωμα, μισώ το σιδέρωμα, μισώ το σιδέρωμα!
  4. Μ’ αρέσει να παίζω κάθε είδους επιτραπέζια παιχνίδια ή παιχνίδια με την τράπουλα.
  5. Το αγαπημένο μου αξεσουάρ το χειμώνα είναι οι πασμίνες (έχω πολλές σε διάφορα χρώματα για να ταιριάζουν με όλα τα ρούχα μου).   
  6. Νιώθω γυμνή όταν βγαίνω έξω, αν δεν φοράω έστω και κάποιο κόσμημα, ενώ δεν αποχωρίζομαι ποτέ το ρολόι μου.
  7. Μικρή είχα μία τεράαααααστια συλλογή με στυλούς - μολύβια και ακόμα και τώρα όταν πηγαίνω σε βιβλιοπωλεία, αφιερώνω αρκετό χρόνο στα συγκεκριμένα stands.
Τα 7 blog στα οποία το χαρίζω είναι:
  1. Στο blog Our Walking Closet’s Secrets, γιατί οι κοπέλες παρουσιάζουν προϊόντα που μπορούμε να τα βρούμε μόνο στο εξωτερικό και είναι κάτι εντελώς καινούριο για μένα, αλλά και για τα όμορφα βιντεάκια που ανεβάζει κάθε τόσο η smugnificent.
  2. Στη Ραφαλένα από το Όμορφο blogaki γιατί μ’ αρέσουν τόσο πολύ οι δημιουργίες της, αλλά κα τα review που κάνει.
  3. Στο blog myStick land! για τις υπέροχες φωτογραφίες που ανανεώνονται καθημερινά, για τα πολύ "ιδιαίτερα" reviews που παρουσιάζονται σε τακτά χρονικά διαστήματα, καθώς και τις κριτικές των βιβλίων.
  4. Στην Έλλη από το blog Caramellitsa, γιατί ασχολείται με όλα όσα αφορούν μία γυναίκα!
  5. Στη Χαρά από το blog Beauty and Art, για τα nail art tutorials, αλλά και για την πρόσφατη χειρονομία της για να βοηθήσει τα χωριά SOS, που με συγκίνησε ιδιαίτερα.
  6. Στη Βίκυ από το blog Every Woman a Goddess, για τα άρθρα που ανεβάζει και για τα οικονομικά καλλυντικά που παρουσιάζει.
  7. Στο blog Shopping Therapy, που δεν είναι blog, αλλά έτσι ισχυρίζεται, γιατί εκτός από προϊόντα ομορφιάς, ασχολείται με μόδα, κόσμημα και μας δίνει διάφορες συμβουλές.
Το επόμενο βραβειάκι και το τρίτο στη σειρά είναι το I Love Your Blog. Αυτό το βραβείο δεν έχει κανόνες, απλά το παραλαμβάνεις και το χαρίζεις σε όσους θέλεις εσύ. Εγώ θα επιλέξω να το χαρίσω σε κοπέλες που μόλις ξεκίνησαν την προσπάθειά τους στη μπλογκόσφαιρα (καλή ώρα όπως εγώ…) για να τις γνωρίσετε και μέσα από το δικό μου blog. Πάμε λοιπόν!
  1. Στην Θεοδότα από το blog Desert Rose.
  2. Στην Τζίνα από το blog thoughts of a makeupaholic.
  3. Στη Φωτεινή από το blog Atouch of colour.
  4. Στο blog Blossoms and bargains.
  5. Στη Χριστίνα από το blog My Wonderful World.
  6. Στην Ανθούλα από το blog I looove makeup!.
  7. Στη Στέλλα από το blog stars and stellars.
  8. Στην Σίσσυ από το blog Pretty shiny cupcake.
  9. Στο blog BeautyLand Secrets.
  10. Στην Τόνια από το blog Tonia’s beauty blog.
  11. Στην Ντέμη από το blog it’s all about beauty.
Το τέταρτο και τελευταίο βραβειάκι είναι το Blog Affidabile. Αυτό το βραβείο ξεκίνησε αρχικά από την Ιταλία. Ίσως είναι και ένας λόγος που δεν μπορώ να βρω κάποιους συγκεκριμένους κανόνες γι’ αυτό, οπότε θα το χαρίσω σε όσους θέλω εγώ. Αυτό το βραβείο το χαρίζεις σε κάποιον που δίνει αξιόπιστες πληροφορίες. Εγώ θα το χαρίσω στα παρακάτω blogs:
  1. Στην αγαπημένη Μαρία από το blog The World of Beauty, για τα εκτενή και έγκυρα review που κάνει, καθώς και για τις παρουσιάσεις των προϊόντων από την εταιρεία Avon, που πολύ θα ήθελα να δοκιμάσω.
  2. Στις 2 επίσης αγαπημένες αδερφές Δέσποινα & Χαρά από το blog Beautymagnets, όχι μόνο για τα έγκυρα review προϊόντων που κάνουν, αλλά γιατί τα γούστα μας ταιριάζουν και γιατί είναι από τις πρώτες που παρουσιάζουν ένα προϊόν ομορφιάς όταν αυτό πρωτοκυκλοφορήσει.
  3. Στην Έλενα από το elena’s finds για πολλά από τα προϊόντα που παρουσιάζει και δεν έχω βρει αλλού κριτικές στα Ελληνικά αλλά και για τα συγκριτικά reviews που κάνει.
  4. Στις κοπέλες από το blog Tickle me pink, γιατί λάτρεψα το σαπουνάκι Abrador, έμαθα πολλές ελληνικές εταιρείες προϊόντων ομορφιάς και όχι μόνο!
  5. Στο blog Cute & Girly DMS για τα πρωτότυπα post του, τα όμορφα review προϊόντων, αλλά και τα παιχνίδια που δημοσιεύει.
  6. Στο blog efibeauty, γιατί μ’ αρέσει πολύ που παρουσιάζει τις συλλογές της από διάφορα προϊόντα, οι οποίες μάλιστα συνοδεύονται και από mini reviews.
  7. Και τέλος στο blog Maggie Depp Escape the Fate, γιατί μου άρεσαν πολύ οι πρόσφατες αναφορές που δημοσίευσε για τα events στα οποία ήταν προσκεκλημένη.
Θέλω να με συγχωρήσετε για το τεράστιο post αλλά ήθελα να αναφερθώ σχεδόν σε κάθε blog ξεχωριστά, γιατί κάθε κοπέλα είμαι σίγουρη πως έχει καταβάλει ιδιαίτερη προσπάθεια και κόπο για το αποτέλεσμα που βλέπουμε, οπότε αξίζει έστω και μία μικρή αναφορά. Επίσης, για μερικά blogs δεν είχα να πω/γράψω πολλά είτε γιατί είναι πολύ καινούρια, είτε γιατί μόλις τα γνώρισα, οπότε στο μέλλον ίσως αναφερθώ εκτενέστερα.
Ευχαριστώ και πάλι την Ελευθερία που μου έδωσε αυτά τα 4 όμορφα βραβειάκια, για να τα δώσω στα αγαπημένα μου blogs και εννοείται πως ανταποδίδω!

41 σχόλια:

  1. Nα τα χιλιάσεις!! :)
    Είμαι το νέο σου μέλος!
    Έχω giveaway στο blog μου, πέρνα αν θέλεις για συμμετοχούλα!!
    toothfairygardy.blogspot.gr
    xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ! Οι δημιουργίες σου είναι εξαιρετικές! Συγχαρητήρια! Είδα το giveaway σου και θα πάρω μέρος τις επόμενες μερούλες που θα έχω λίγο περισσότερο χρόνο! Φιλάκια!

      Διαγραφή
  2. Σ'ευχαριστω πολυ Αναστασια μου!! Καλη συνεχεια με το blog :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι να πω; Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ που μου δίνεις αυτό το βραβείο αλλά ακόμα περισσότερο που έγραψες ό,τι έγραψες!!! Να είσαι καλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ είσαι πολύ γρήγορη! Ακόμα δεν πρόλαβα να στο παραδώσω και το είδες! Πολύ χαίρομαι! Κι εγώ σ' ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια!

      Διαγραφή
  4. Συγχαρητήρια για τα βραβειάκια σου!!! Κάνεις πολύ καλή δουλειά στο blog σου , οπότε αξίζεις πολλά ακόμα!!!! Σ΄ευχαριστώ που έδωσες και σ' εμένα βραβειάκι αλλά και για τα καλά σου λόγια!!!! Φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαρία μου σ' ευχαριστώ πολύ κι εγώ για τα καλά σου λόγια και το βραβειάκι σου αξίζει πραγματικά!

      Διαγραφή
  5. Συγχαρητηρια για τα βραβεια!Σου ευχομαι να παρεις και αλλα!Σ'ευχαριστω πολυ για το βραβειακι!μολις ανακαλυψα το blog σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ πολύ, εύχομαι και σε σένα τα καλύτερα!

      Διαγραφή
  6. Kαλώς σε βρίσκουμε Αναστασία μου, καλώς όρισες στην μπλογκογειτονιά μας!!!
    Πολύ ενδιαφέρουσα η θεματολογία του blog σου και φυσικά θα το παρακολουθούμε με μεγάλο ενδιαφέρον!
    Σε ευχαριστούμε που μας τίμησες με τόσο όμορφο βραβείο, και πολλά συγχαρητήρια για τα όμορφα βραβεία σου!
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σας ευχαριστώ πολύ για τα όμορφα λόγια σας! Θα είνα μεγάλη μου χαρά να είστε αναγνώστριές μου! Φιλιά!!!

      Διαγραφή
  7. σε ευχαριστώ πολύ για το βραβείο είσαι μια γλύκα!!!! και έγινα και μέλος ;) χχχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Συγχαρητήρια για τα βραβεία,εύχομαστε σύντομα να γίνουν ακόμα περισσότερα!!! Ευχαριστούμε πάρα πολύ για το βραβειάκι που μας έδωσες και ακόμα περισσότερο για τα τόσα καλά λόγια που έγραψες για μας! Να συνεχίσεις την πολύ όμορφη δουλειά που κάνεις μέσα απο το blog σου στο οποίο γίναμε μέλη και θα παρακολουθούμε συχνά:-)
    Φιλάκια πολλά xxx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σας ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια και θα είναι μεγάλη μου χαρά να βλέπω σχόλια σας! Άλλωστε εσείς έχετε πολύ μεγαλύτερη εμπειρία από μένα! Φιλάκια!

      Διαγραφή
  9. Συγχαρητήρια για τα βραβεία!!!!!!!!
    Ευχαριστώ πολύ για το βραβείο και που με τίμησες!!!! Δεν ξέρω τι να πω!!!!
    Πολλά φιλιά!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι εγώ σ' ευχαριστώ πολύ! Εύχομαι να τα χιλιάσεις τα βραβεία σου! Φιλακια!

      Διαγραφή
  10. σε ευχαριστώ πολύ για το βραβείο!!Καλή μας συνέχεια και να συνεχίσουμε με τον ίδιο ζήλο αυτό που αγαπάμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έτσι ακριβώς Θεοδότα! Γιατί είναι αυτό που αγαπάμε και γιατί οι κοπέλες που μας παρακολουθούν περιμένουν να μάθουν για κάποια προϊόντα που έχουμε δοκιμάσει είτε μας άρεσαν είτε όχι. Και επειδή ζούμε σε δύσκολους καιρούς δεν είναι εύκολο να "πετάμε" τα λεφτά μας σε προϊόντα που δεν θα μας ικανοποιήσουν πραγματικά. Καλή μας συνέχεια! Φιλάκια!

      Διαγραφή
  11. καταρχην σε ευχαριστουμε για το βραβειο!κατα 2ον εγω και ο σκυλος μου ο Chester(μαντεψε απο ποιον πηρε το ονομα του) σε θαυμαζουμε για τις μουσικες σου επιλογες!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ σας ευχαριστώ κατ' αρχάς για όλα όσα έχω μάθει μέσα από το blog σας! Ύστερα πρέπει την επόμενη φορά να δώσουμε ένα βραβείο στον Chester οπωσδήποτε γιατί ξέρει τι ακούει!!!

      Διαγραφή
  12. Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ για το βραβείο!!
    Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια..
    Ελπίζω να τα λέμε συχνά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. μεγαλη μου τιμη το βραβειο και ευχαριστω για το πολυ ομορφο σχολιο σου!να τα χιλιασεις τα βραβεια και παντα επιτυχιες για το μπλοκ σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. συγχαρητήρια κι εύχομαι να τα χιλιάσεις!!!! σ'ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια!!!! κι εμένα το αγαπημένο μου βιβλίο είναι οι illuminati!! φιλιά πολλά και καλή συνέχεια!! α!! είμαι και η νέα σου follower!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ πολύ για τις υπέροχες ευχές σου! Η σελίδα σου είναι φοβερή και έχεις επίστευτο χιούμορ! Σου εύχομαι τα καλύτερα, φιλάκια!!!

      Διαγραφή
  15. Σου εύχομαι να τα χιλιάσεις τα βραβειάκια σου!!!
    φιλάκια!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσένα πως πρέπει να σ' ευχαριστήσω που μου χάρησες αυτά τα βραβεία; Χμμμ έχω κάποιες ιδέες θα δεις εν καιρώ! Φιλάκια!

      Διαγραφή
  16. συγχαρητηρια καταρχας για τα βραβεια!! παντα τετοια σου ευχομαι πολλες επιτυχιες στο μπλογκ σου!
    σε ευχαριστω παρα πολυ για το βραβειακι κ για την αναφορα
    να εισαι καλα!
    φιλακιαα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ΄ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια, το βραβειάκι το αξίζεις και το ξέρεις! Φιλάκια!

      Διαγραφή
  17. σε ευχαριστώ πολύ για το βραβειάκι σου,σου εύχομαι τα καλύτερα και για τη συνέχεια!!!! φιλάκια!!! <3
    http://jiubilo.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι εγώ σ' ευχαριστώ Χαρά μου και ανταποδίδω, φιλάκια!

      Διαγραφή
  18. Συγχαρητήρια για όλα τα βραβεία!
    Να τα χιλιάσεις!

    http://www.beautyandthemist.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ πολύ Ντέμη, εύχομαι τα καλύτερα και για το δικό σου το blog, φιλάκια!

      Διαγραφή
  19. ευχαριστώ πάρα πολύ για το βραβειάκι, τώρα το ανακάλυψα γιατι δούλευα τρελά όλη την εβδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν υπάρχει πρόβλημα, ποτέ δεν είναι αργά... ;)
      Καλή συνέχεια στη σελίδα σου, φιλάκια!

      Διαγραφή
  20. Ανώνυμος20/11/12, 8:48 π.μ.

    υπέροχα τα λόγια σου, σε ευχαριστούμε από καρδιάς :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι εγώ σας ευχαριστώ προσωπικά για όλα όσα έχω μάθει από τις ενημερωτικές επισκέψεις στο σπιτάκι σας! :)

      Διαγραφή