Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012

2 big pharmacy hauls from the mall!!!

Καλημέρα σε όλες και σε όλους! 
Σήμερα θα σας δείξω κάποια πραγματάκια που είχα πάρει στις 2 τελευταίες μου εξορμήσεις στο φαρμακείο που βρίσκεται μέσα στo ''The Mall''. 
Φωτογραφία από το site του φαρμακείου.
 Την πρώτη φορά γύρω στα τέλη Ιούνη αγόρασα τα εξής πραγματάκια:
- La Roche Posay Eau Moussante Physiologique (14.30€ τα 150 ml όπως άλλωστε φαίνεται και στη φωτογραφία): Είναι ένα αφρώδες νερό καθαρισμού με ιαματικό νερό της La Roche-Posay. Μου το σύστησε η φαρμακοποιός εκεί - η οποία για κάποιο λόγο από την πρώτη στιγμή μου την γνώρισα μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη. Της ζήτησα το πιο απαλό ''σαπούνι'' για να πλένομαι τα πρωϊνά, αλλά και το βράδυ ολοκληρώνοντας τον καθαρισμό μου και μου πρότεινε να δοκιμάσω αυτό. Ομολογώ πως το συγκεκριμένο ήταν μία ευχάριστη έκπληξη για μένα. Θα ακολουθήσει αναλυτικό review σε επόμενο post. 
- Bioderma Sensibio H2O Solution Micellaire Peayx Sensibles (δεν θυμάμαι πόσο έκανε στο φαρμακείο, αλλά η τιμή των 250ml είναι περίπου στα 14.50€): Είναι ένα διάλυμα καθαρισμού για ευαίσθητα δέρματα. Αφαιρεί ακόμα και αδιάβροχα προϊόντα μπορώ να σας το επιβαιβεώσω αυτό. Εγώ το χρησιμοποιώ άφοβα και στα μάτια, αν και φοράω φακούς επαφής. Το συγκεκριμένο προϊόν έχω χάσει το μέτρημα πραγματικά πόσες φορές το έχω πάρει... Συνήθως προτοιμώ τα 250ml αν και ξέρω πως τα 500ml συμφέρουν πολύ περισσότερο μιας και ταξιδεύω συχνά οπότε με βολεύει περισσότερο η συσκευασία του. Είναι πραγματικά το καλύτερο στην κατηγορία του για μένα και πιστεύω ότι θ' αργήσει ακόμα για να αντικατασταθεί. Θα ακολουθήσει και γι' αυτό αναλυτικό review.
- La Roche-Posay Hydraphase Intense Legere (20.23€ τα 50ml, επειδή είναι καινούριο προϊόν τους τελευταίους μήνες έχει έκπτωση -30% οπότε η τιμή της κατεβαίνει στα 14.16€ και αξίζει να την δοκιμάσετε): Είναι μία ενυδατική κρέμα που απευθύνεται σε κανονικά/μικτά ευαίσθητα δέρματα και προσφέρει σύμφωνα με την εταιρεία 24ωρη εντατική ενυδάτωση. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και το πρωί και το βράδυ, ενώ στη σύνθεσή της περιέχει ''υαλουρονικό οξύ'' το μαγικό συστατικό που αναζητούν πολλές γυναίκες στις κρέμες τους. Εννοείται πως και γι' αυτό το προϊόν θα ακολουθήσει αναλυτικό review. 
- Και τέλος ένα όμορφο κουτάκι από την αγαπημένη Avene που μέσα είχε την αντιηλιακή κρέμα (50ml) για ευαίσθητες κανονικές/μεικτές επιδερμίδες με δείκτη προστασίας 50+ SPF, το μαγικό σπρέι από το ιαματικό νερό της avene (50ml) και δύο δειγματάκια, το ενυδατικό serum για ευαίσθητες επιδερμίδες (5ml) και ένα απαλό scrub (5ml) επίσης για ευαίσθητες επιδερμιδες. Μπορείτε να δείτε καλύτερα τα προϊόντα και στην παρακάτω φωτογραφία. Θα ακολουθήσει review για την αντιηλιακή κρέμα και το spray, αλλά και μία πρώτη γνώμη για τα δείγματα, μιας και δεν είμαι σε θέση με τέτοια ποσότητα να γράψω περισσότερα.
 Ας δούμε όμως τι πήρα και στη δεύτερη εξόρμησή μου (πριν από 2 βδομάδες) στο ίδιο φαρμακείο:
Όλα τα πραγματάκια μέσα στην όμορφη υφασμάτινη σακουλίτσα του φαρμακείου.
Όπως βλέπετε μου ήταν πολύ δύσκολο να συγκρατηθώ αυτή τη φορά...


Το καθαριστικό της Bioderma είναι πλέον σταθερή αξία και το στοκάρω σε κάθε επίσκεψή μου στο φαρμακείο. Υπάρχουν όμως και 2 προϊόντα που είχα πάρει στην πρώτη μου επίσκεψη και επειδή έμεινα πολύ ευχαριστημένη επανέλαβα την αγορά τους. Για να τα δούμε καλύτερα:
- Στη συλλογή όμως προστέθηκε το Hydraphase Intense Serum (25€ τα 30ml) - το οποίο ναι, αγόρασα με δικά μου χρήματα γιατί είμαι καινούρια blogger και δεν είμαι ακόμα γνωστή για να μου στέλνουν προϊόντα οι εταιρείες. Το επισημαίνω αυτό γιατί ξέρω πως η εταιρεία είχε την ευγενή καλοσύνη να στείλει σε άλλα κορίτσια το συγκεκριμένο προϊόν. Σίγουρα κάνει όσα υπόσχεται, τα οποία θα επιβεβαιώσω με χαρά σε ένα μεγάλο review πλέον για όλα τα προϊόντα της La Roche-Posay μαζί με τα δείγματα (Lipikar Baume Ap & Cicaplast Baume B5) που είχαν την ευγενή καλοσύνη να μου δώσουν από το φαρμακείο καθώς και το Solution Micellaire Physiologique που το χρησιμοποιώ αρκετά χρόνια τώρα μετά από την προτροπή του δερματολόγου μου.
- Το τελευταίο προϊόν για το πρόσωπο που αγόρασα είναι το scrub της Ελληνικής εταιρείας That's Better (18.50€ τα 75ml). Το συγκεκριμένο προϊόν το πήρα για έναν και μόνο λόγο. Ήθελα να δοκιμάσω κάποιο προϊόν της συγκεκριμένης εταιρείας. Αυτό που μου έλειπε ήταν ένα scrub προσώπου κι έτσι έγινε δικό μου. Είχα ακούσει βέβαια και τόσο καλά λόγια από άλλες κοπέλες κι έτσι έμεινα αρκετά ευχαριστημένη από την αγορά μου. Αυτό που με ενοχλεί είναι η απαίσια μυρωδιά του, αλλά αφού κάνει δουλειά προσπαθώ - όσο είναι δυνατόν - να μην το μυρίζω όσο το χρησιμοποιώ. Σας χρωστάω και γι' αυτό αναλυτικό review.
Εδώ μπορείτε να δείτε τις υφές των προϊόντων.
 - Σειρά έχει το σαμπουάν της Klorane με κινίνη (6.80€ τα 200ml αρκετά τσιμπιμένη η τιμή του): Από την κοπέλα ζήτησα ένα σαμπουάν κατά της τριχόπτωσης που με ταλαιπωρεί αυτό τον καιρό, αλλά επειδή βιαζόμουνα μάλλον έγινε λάθος και μου έδωσε αυτό. Η συγκεκριμένη σειρά υπόσχεται τόνωση, δύναμη, λάμψη και ζωντάνια στα κουρασμένα μαλλιά. Αυτή τη βδομάδα θα ξεκινήσω να λούζομαι με αυτό και κάποια στιγμή θα σας πω αναλυτικότερα τη γνώμη μου.
- Πρέπει οπωσδήποτε να επισημάνω τα άπειρα δειγματάκια που μου έδωσαν για να δοκιμάσω και άλλα προϊόντα. Το τονίζω αυτό, μιας και πολύ σπάνια βρίσκεις φαρμακεία να σου δίνουν δείγματα. Aνάμεσα σε αυτά 2 σαμπουάν κατά τις τριχόπτωσης της Vichy από τη σειρά Dercos, αλλά και 3 από την αντιηλιακή της ίδιας εταιρείας με 50 SPF για μεικτές/λιπαρές επιδερμίδες. Ανυπομονώ να δω πως θα είναι στα μαλλιά μου μόλις τελειώσω με το παραπάνω σαμπουάν το conditioner Phytobaume από την Phyto που έχω διαβάσει τόσα πολλά γι' αυτό.
- Στη φωτογραφία επίσης φαίνεται ένα lip balm από την Benostan βούτυρο κακάο με βανίλια (4g) καθώς και ένα μικρό διαφημιστικό νεσεσέρ από τον Κορρέ τα οποία μου έδωσαν δώρο με την έκδοση της card' Advance από το συγκεκριμένο φαρμακείο. Για περισσότερες πληροφορίες γι' αυτή την κάρτα μπορείτε να επισκευτείτε το site της Advance Health. Επίσης μπορείτε να επισκευτείτε και το site του φαρμακείο εδώ.
Αυτές ήταν οι λίγες (!!!) αγορές μου και ελπίζω να μην σας κούρασα. Μείνετε συντονισμένες / οι για τα reviews που ακολουθούν... 
  
*Όλες οι φωτογραφίες εκτός από την πρώτη είναι δικές μου.

10 σχόλια:

  1. Πωπω πολλά από αυτά τα προϊόντα είναι ήδη στη λίστα αγορών μου για τον Χειμώνα!Ειδικά από την La Roche-Posay έχω αρκετά να πάρω.... Πολύ ωραίο post, το χάρηκα! Να τα χαρείς όλα! (Είμαι η καινούργια σου αναγνώστρια!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ πολύ! Θα κάνω αναλυτικά review κάποια στιγμή και ελπίζω να μάθεις αυτά που σε ενδιαφέρουν και να σε βοηθήσω στις αγορές σου... Ότι έχω πάρει από La Roche-Posay μέχρι στιγμής δεν με έχει απογοητεύσει πάντως. :)
      Διαβάζω αρκετό καιρό το blog σου και μου αρέσει πολύ, αλλά δεν είχα προσέξει ότι δεν είμαι μέλος, σήμερα έγινα και θα τα λέμε και από εκεί! Χάρηκα πολύ που βρήκες το blog μου και είσαι πάντα ευπρόσδεκτη! Φιλάκια!

      Διαγραφή
    2. Εγώ ευχαριστώ! Θα περιμένω τα review σου μιας και τώρα τον Δεκέμβρη έχω σκοπό να κάνω αυτές τις αγορές που θέλω... αλλά είμαι ανάμεσα στην Avene ή στην La Roche-Posay. Έχω δοκιμάσει δείγματα σε κάποια απ' αυτά που θέλω να αγοράσω αλλά δεν έχω αποφασίσει ακόμη! Σ' ευχαριστώ που έγινες αναγνώστρια και φυσικά για τα καλά σου λόγια!

      Διαγραφή
    3. Σκοπεύω αν όλα πάνε καλά να κάνω review για La Roche-Posay την ερχόμενη εβδομάδα, αν όμως βιάζεσαι να πάρεις κάτι μην διστάσεις να με ρωτήσεις εδώ για να σου λύσω όποια απορία έχεις! Φιλάκια!

      Διαγραφή
  2. Πολύ ωραίο post να τα χαρείς όλα μας έδωσες ιδέες για αγορές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ πολύ πολύ! Ελπίζω αν επιλέξεις και 'συ κάποια από αυτά τα προϊόντα να μείνεις απόλυτα ικανοποιημένη όπως και εγώ μέχρι στιγμής.

      Διαγραφή
  3. Εγω έχω βάλει στη wish list το καθαριστικό της bioderma.Εχω διαβάσει πολύ καλές κριτικές απο κορίτσια που το έχουν χρησιμοποιήσει και θα ήθελα πολύ να το δοκιμάσω και εγω..
    καλή συνέχεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να το πάρεις οπωσδήποτε γιατί είναι σίγουρη πως δεν θα σε απογοητεύσει! Βέβαια, μόλις κυκλοφόρησε και η Avene ένα αντίστοιχο προϊόν και η αλήθεια είναι πως μου έχει ανάψει φωτιές...

      Διαγραφή
  4. Ήταν πολύ ωραίο το ποστ και περιμένω τα review!Αλλά το κίτρινο κ το γαλάζιο χρώμα στα γράμματα με δυσκόλεψαν πολύ στο διάβασμα,ενώ δεν έχω κάποιο πρόβλημα στα μάτια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Περνάω μία πολύ δύσκολη περίοδο από άποψη χρόνου με το μεταπτυχιακό μου... Θα προσπαθήσω να κάνω το συντομότερο τα reviews, το σαμπουάν έχει ήδη τελειώσει και το scrub είναι και αυτό στα τελειώματα. Χίλια συγνώμη που έκανα πιο δύσκολη την ανάγνωση με τα χρώματα. Φιλάκια!

      Διαγραφή