Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

Να και κάτι αντρικό!


Καλησπέρα κι από μένα. Μιας που δεν έχουμε γνωριστεί να συστηθώ πρώτα. Είμαι ο Ζήσης, άντρας της Αναστασίας και δεν ασχολούμουν καθόλου με τα καλλυντικά μέχρι που η συμπαθέστατη, κατά τ'άλλα, συμβία μου με υποχρέωσε να τα δοκιμάσω. Μιας λοιπόν που δοκίμασα 2 πραγματάκια το τελευταίο 6μηνο, θεωρώ καλό να πω τη γνώμη μου για να ξέρετε και εσείς τι να πάρετε (ή να μην πάρετε) για να ζαλίζετε και τους δικούς σας άντρες!

Για να γίνω πιο σαφής, μιλάω για ένα σαπούνι σε μορφή gel και μία κρέμα προσώπου από την ανδρική σειρά του Κορρέ. Και ξεκινάω κατ'ευθείαν με το σαπούνι.
Το υγρό καθαρισμού - Συσκευασία 150mL
Σαπούνι ή τζελ καθαρισμού ή υγρό ζελέ όπως λέει και η συσκευασία, για να καθαρίζει μου είπαν οτι είναι. Περιέχει (και αντιγράφω από τη συσκευασία εδώ) ginger, φασκόμηλο, πρωτεΐνες βρώμης, ιχνοστοιχεία, γλυκερίνη, με ουδέτερο pH και χωρίς αλκαλικό σαπούνι. Είναι δερματολογικά ελεγμένο και τα σχετικά. Πολύ καλά τα λέει ο μάστορας μέχρι εδώ αλλά εγώ δεν πολυκαταλαβαίνω, οπότε το ανοίγω και το ζουλάω για να βγει λίγο η μυρωδιά. Η αλήθεια είναι ότι όλα αυτά τα "φυτικακανουνκαλοστοδερμαναπαρεισκιεσυ" που μου λέει η Αναστασία έχουν μια περίεργη -προς το κακό- μυρωδιά, εκτός από αυτό που είχε από ουδέτερη προς καλή. Καλό σημάδι... Παχύρρευστο και ημιδιαφανές, μου έκανε εντύπωση που δεν έκανε πολύ αφρό όσο και να το έτριβα. Δοκίμασα και με τα χέρια και με ένα βουρτσάκι από σιλικόνη(;) και δεν είδα πάνω από 5-10 φουσκάλες. Παρ'όλα αυτά καθαρίζει καλά και αφήνει πίσω δέρμα που τρίζει και μια μυρωδιά ακόμα καλύτερη από αυτή που έχει όταν το μυρίζεις στο μπουκαλάκι του (!).

Φυσικά δε μου προκάλεσε κανένα είδος ερεθισμού ή τίποτα τέτοιο και γιαυτό παίρνει ένα thumbs up από μένα στην τελική.
H ενυδατική κρέμα - Συσκευασία 50mL
Πάμε στην κρέμα τώρα! Πριν ξεκινήσω να μιλάω για την κρέμα να πω ότι το πρόσωπό μου είναι κανονικό και λιπαρό στη "μεσαία ζώνη" (καλά τα λέω γυναίκα;).

Η κρέμα λοιπόν είναι ενυδατική με SPF 6, έχει τις κλασικές οδηγίες χρήσης πάνω στο κουτί και περιέχει: Borage, ενεργή αλόη (υπάρχει και ανενεργή;), centella, πολυφαινόλες κόκκινου σταφυλιού και εκχύλισμα σπιρουλίνα. Μάλιστα... δεν μυρίζει τόσο ωραία όσο το σαπούνι αλλά τι να κάνουμε, είναι μια θυσία για να μη "σπάσει" το σετάκι. Κι η υφή της ήταν λίγο περίεργη, σα να είχε κόψει λίγο η σάλτσα μου θύμιζε αλλά τελικά αυτό είναι το φυσιολογικό και κάνει μάλιστα καλά τη δουλειά της. Πρώτα - πρώτα μέχρι το βράδυ που θα γυρίσω σπίτι δε γυαλίζει το πρόσωπό μου και το νιώθω αρκετά ελαφρύτερο σε σχέση με πριν που δε χρησιμοποιούσα καθόλου κρέμα. Επειδή είναι όμως και ενυδατική τη χρησιμοποιώ και σαν after shave, όπου κάνει εξίσου καλή δουλειά.

Fact: Πριν από λίγο καιρό μου χάλασε το trimmer της κουρευτικής μηχανής και λόγω βαρεμάρας είχα να ξυριστώ 2-3 βδομάδες. Όταν είδα λοιπόν ότι δεν πήγαινε άλλο τα πήρα όλα με το ξυράφι. Η μούρη μου έγινε σαν... τον ποπό της μαϊμούς και είπα να βάλω γρήγορα την κρέμα μπας και κάνει τίποτα. Τρία τέταρτα με μια ώρα μετά ήμουν σα να μην έγινε τίποτα και το κάψιμο είχε φύγει τελείως. Καλή η κρέμα αλλά δεν το ξανακάνω, ούτε καν για επείδηξη.
Μια χαρά ήταν και τα δύο, δεν έχω λόγο να μην τα ξαναπροτιμήσω.
Αυτά κι από μένα, ελπίζω να σας διαφώτισα.  Νομίζω ότι τώρα ο Κορρές κυκλοφόρησε καινούρια σειρά και έχει αντικαταστήσει τα παραπάνω αν και απ'ότι είδα δεν πρέπει να έχουν μεγάλες διαφορές. Θα επανέλθω με τα επόμενα που θα δοκιμάσω.
Byez!

14 σχόλια:

  1. Απολαυστικότατη ανάρτηση!!!
    Νομίζω πως θα φέρω κ' τον Γιάννη σε επαφή με αυτά τα προϊόντα, γιατί κ' στα δικά του αφτιά όλα σαν... φυτικακανουνκαλοστοδερμαναπαρεισκιεσυ(!)ακούγονται!!!
    Καλή εβδομάδα!!!
    Φιλάκιααααααα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να τον φέρεις και τον Γιάννη, αξίζει νομίζω να δίνει κανα 20άρικο και κάτι ανα τρίμηνο για να έχει αυτή την αίσθηση. Αρκεί να του θυμίζεις να τα χρησιμοποιεί γιατί εμείς οι άντρες είμαστε λίγο μπουνταλάδες με αυτά τα πράματα...

      Διαγραφή
  2. xaxaxxa LOL gia tin anartisi.. Na tis akoute pou k pou tis gunaikes. kati parapanw xeroun.. teleios o sxoliasmos. ta eixa pasarei kai egw sto filo mou kai tou eixan aresei.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι που σ'άρεσε, τώρα έχω βάλει κάτω και δοκιμάζω την καινούρια σειρά. Θα έχετε νέα της σε κανα μήνα... άντε δύο.

      Διαγραφή
  3. I am your newest follower,maybe you would like to follow me as well.
    Take a look to my site,I have a lot of giveaways,if you have a giveaway on your blog feel free to submit to my site.
    http://www.giveawayroute.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. I know it is a bit late but thank you for following me, just know that i follow you too!

      Διαγραφή
  4. τελεια αναρτηση!!οτι αγοραζω στο αλλο μου μισο πρεπει και να το πιεζω να το φορεσει...μα τι κακο ειναι αυτο!!χαχαχα

    xxxx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι να κάνουμε; Έτσι είναι οι άντρες! Αν δει όμως κάποια αποτελέσματα από τα προϊόντα ίσως και να αποφασίσει να τα χρησιμοποιήσει πιο συστηματικά, που ξέρεις;
      ΧΧΧ

      Διαγραφή
  5. Καλέ, πού χάθηκες???
    Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση!!!
    Να περάσετε υπέροχα!!!
    Φιλάκιαααα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστούμε πολύ! Έρχεται νέο post σήμερα κιόλας! Είχα κάποια προσωπικά θεματάκια και αρκετό διάβασμα με τη σχολή γι' αυτό σταμάτησα κιόλας! Φιλιά!

      Διαγραφή
  6. Έχεις βραβειάκι αν θέλεις πέρασε από το blog να το παραλάβεις!!!!!!
    http://zoydaki1985.blogspot.gr/2013/05/blog-post_14.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ πολύ για το βραβείο, σε λίγες μέρες θα το δημοσιεύσω κιόλας! Φιλάκια!

      Διαγραφή
  7. you've got an award!!!

    http://thoughtsofamakeupaholic.blogspot.gr/2013/05/one-lovely-blog-award.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ πολύ για το βραβείο, σε λίγες μέρες θα το δημοσιεύσω κιόλας! Φιλάκια!

      Διαγραφή