Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

Nail Bar Estee Lauder - Εντυπώσεις και Κριτική

Όλα τα βερνίκια της χειμερινής collection σε παράταξη. 
Καλησπέρα σας!
Το ξέρω ότι τα ποστ καθυστερούν αρκετά τον τελευταίο καιρό αλλά τόσο το διάβασμα όσο και οι εργασίες του μεταπτυχιακού μου καλά κρατούν. Όμως τα νέα τρέχουν και έχω αρκετές δημοσιεύσεις που θα ήθελα να κάνω το συντομότερο για να δείτε τις εμπειρίες μου κι εσείς. Λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών, αλλά και της ακύρωσης της αυριανής μου προόδου σήμερα θα γράψω κάποιες αναρτήσεις.
Και ξεκινάω αμέσως με ένα από τα αγαπημένα μου θέματα! Αναρωτιέστε τι; Μα φυσικά τα νύχια!
Αριστερά τα δικά μου νύχια και δεξιά τα νύχια της ξαδέρφης μου
μετά το τέλος του ραντεβού.
Ένα μουντό Σάββατο στις 15/12/2012 το μεσημέρι είχαμε κλείσει ραντεβού μαζί με την πρώτη μου ξαδέρφη στο Nail Bar της Estee Lauder στο Attica επί της Πανεπιστημίου για να γνωρίσουμε τις καινούριες (τότε!) αποχρώσεις της χειμερινής συλλογής. Λόγω κάποιας ατυχίας καθυστερήσαμε 20 λεπτά περίπου στο ραντεβού μας και αυτό στάθηκε αφορμή να ταλαιπωρηθεί αρκετά η ξαδέρφη μου. Πάμε πρώτα όμως να δούμε πως πέρασε αυτή και πως της φάνηκαν τα συγκεκριμένα βερνίκια:
Πρώτα πρώτα η κοπέλα σχημάτισε όμορφα τα νύχια της ξαδέρφης μου.
Στη συνέχεια πέρασε μία στρώση από το base coat  Rince Filler.
Περνώντας τη δεύτερη στρώση από την απόχρωση Pure Color GF Le Smoking.
«Τo Σάββατο (15/12/2012) δοκίμασα το nail bar της Estee Lauder στο Attica Συντάγματος. Έμεινα πολύ μέτρια ικανοποιημένη από την εξυπηρέτηση των υπαλλήλων και αρκετά δυσαρεστημένη από την ποιότητα των προϊόντων. Έχασα το ραντεβού μου, από δικό μου λάθος βέβαια, και ζήτησα να με βάλουν μετά. Μου απάντησαν πως δεν έχουν μετά και θα πρέπει να περιμένω 1,5 ώρα. Μετά από ένα τέταρτο μια κυρία έκλεισε ραντεβού νωρίτερα από εμένα. Η μανικιουρίστ που μου εφάρμοσε τα βερνίκια θα έλεγα πως έκανε αρκετά καλή δουλειά, ήταν ευχάριστη και με περιποιήθηκε αρκετά ωστόσο έμεινα πολύ απογοητευμένη από την ποιότητα των βερνικιών. Μετά την δεύτερη ημέρα είχαν ήδη αρχίσει να ξεφλουδίζουν. Το μανικιούρ μου δεν έμεινε ούτε εβδομάδα. Συνολικά η εμπειρία μου δεν ήταν η καλύτερη. Εκτιμώ πολύ την Estee Lauder και την εμπιστεύομαι χωρίς δισταγμό για τα κραγιόν, τα lip gloss μου και τις σκιές μου αλλά δεν θα αγόραζα βερνίκια της. Ειδικότερα αφού η προτεινόμενη λιανική τιμή τους είναι έκαστο 22 ευρώ.»
Σχεδιάζοντας ένα πρωτότυπο γαλλικό
με την σκούρα μπλε απόχρωση Pure Color GM Blue Blood.
Το αποτέλεσμα ολοκληρωμένο.
Θέλω να αναφέρω πως έρχομαι σε πολύ δύσκολη θέση όταν δεν έχω μείνει ευχαριστημένη από ένα προϊόν και γράφω τέτοιου είδους review. Αλλά γι' αυτό το σκοπό άνοιξα αυτό το ιστολόγιο, για να εκφράζω την αληθινή μου γνώμη για τα προϊόντα τα οποία δοκιμάζω. 

Αρχικά θα αναφέρω ότι όσον αφορά εμένα οι κοπέλες ήταν απίστευτα ευγενικές, βέβαια εγώ δεν είχα καθυστερήσει στο ραντεβού μου...  Η περιποίηση που έγινε τόσο στα δικά μου νύχια όσο και στης ξαδέρφης μου ήταν στεγνή, δεν θα μπορούσαμε άλλωστε να έχουμε και την απαίτηση μέσα σε ένα εμπορικό κέντρο να κάνουμε ολοκληρωμένο μανικιούρ. Αρχικά η κοπέλα αφαίρεσε το παλιό μου βερνίκι και συνέχισε κάνοντάς μου απαλό μασάζ με την κρέμα χεριών από τη σειρά Re-Nutriv. Έπειτα άπλωσε μία στρώση από την βάση Rince Filler και 2 στρώσεις από την απόχρωση Pure Color GP Viper, ένα υπέροχο πράσινο με χρυσούς ιριδισμούς. Θα έχετε καταλάβει την τρέλα μου για σχέδια στα νύχια, οπότε ότι χρώμα και να βάλω μου φαίνεται απίστευτα σκέτο αν δεν έχει το κατιτίς του πάνω. Οπότε η κοπέλα μου έκανε ένα κομψό λοξό γαλλικό με το βερνίκι Pure Color Ol Explosif και τελείωσε με μία στρώση από top coat. Το αποτέλεσμα ήταν άκρως εντυπωσιακό και γιορτινό. Για να δούμε και τις δικές μου φωτογραφίες:
Αφαιρώντας το παλιό βερνίκι.
Απαλό μασάζ με την κρέμα χεριών Re-Nutriv.
Περνώντας τη βάση.
Κατά τη διάρκεια της δεύτερης στρώσης.
Και όπως πάντα ένα σχέδιο.
Μέχρι εδώ όλα καλά και όλα ανθηρά. Έλα όμως που την Δευτέρα το πρωί το βερνίκι είχε αρχίζει να ξεφτίζει; Σε άλλες κοπέλες οι 2 σκάρτες μέρες μπορεί να είναι ok σαν διάρκεια. Τα δικά μου νύχια όμως, με επαγγελματικά βερνίκια (ονόματα δεν λέμε - υπολήψεις δεν θίγουμε) που στοιχίζουν κάτι λιγότερο από την μισή τιμή από τα Pure Color κρατάνε τουλάχιστον 8 μέρες (είτε τα βάψω μόνη μου είτε πάω σε κάποιο σχετικό μαγαζί). Τυγχάνει μάλιστα να μου κρατάνε "άθικτα" και για 15 μέρες. Μιλάω για κανονικό βερνίκι και όχι ημιμόνιμο, αλλά και για κανονική χρήση κάνοντας όλες τις δουλειές του σπιτιού. Περνώντας όμως που και που απλά μία στρώση top coat. Την Δευτέρα το βράδυ λοιπόν, αναγκάστηκα να τα ξεβάψω γιατί η κατάσταση είχε φτάσει στο απροχώρητο και ήταν αδύνατο την επόμενη μέρα να κυκλοφορήσω έτσι έξω. Θεωρώ απαράδεκτο όταν δίνεις τόσα χρήματα το προϊόν να έχει αυτή την ποιότητα και  εννοείται πως όσο ωραίες αποχρώσεις και να βγάλει η Estee Lauder δεν θα πλησιάσω τα βερνίκια της αν δεν τα ξαναδοκιμάσω ή δεν μάθω από έγκυρες πηγές ότι η σύστασή τους έχει βελτιωθεί. Ένα άλλο αρνητικό είναι και το πολύ άσχημα ζυγισμένο πινελάκι τους. 
Το αποτέλεσμα ολοκληρωμένο.
Θέλω να πιστεύω πως η εταιρεία θα το καταλάβει εγκαίρως και θα διορθώσει αυτό το λάθος γιατί είναι πραγματικά κρίμα να δυσφημίζεται το όνομά της από μία και μόνο κατηγορία προϊόντων. Γιατί όσον αφορά τα υπόλοιπα προϊόντα περιποίησης προσώπου - σώματος αλλά και μακιγιάζ δεν έχω δοκιμάσει μέχρι στιγμής κάτι που να μην μου αρέσει.

Εσείς έχετε δοκιμάσει τα συγκεκριμένα βερνίκια; Ποια είναι η γνώμη σας;

Μέχρι την επόμενη ανάρτησή μου, πολλά φιλάκια!

25 σχόλια:

  1. Δεν έχω δοκιμάσει κάποιο από τα συγκεκριμένα προϊόντα, αλλά η διάρκεια θα έπαιζε πρωταρχικό ρόλο στην επιλογή μου (κ' η τιμή, που ομολογώ πως δεν την γνώριζα!!!)
    Έχω χρυσοπληρώσει βερνίκι νυχιών παλαιότερα, κ' δεν κράτησε πάνω από 3 μέρες... Αντίθετα, φέτος το καλοκαίρι, βερνίκι νυχιών άντεξε πάνω από 2 εβδομάδες με όόόλες τις δουλειές του σπιτιού κ' τις επαγγελματικές υποχρεώσεις... Για να καταλάβεις, "αναγκάστηκα" να τα ξεβάψω επειδή βαρέθηκα το χρώμα (και ασφαλώς μάκρυναν κ' τα νύχια μου!!!)
    Το τελικό αποτέλεσμα πάντως στο μανικιούρ κ' των 2 σας, που βλέπουμε στις φωτογραφίες, είναι πολύ-πολύ όμορφο!!!
    Φιλάκια πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Όντως το τελικό αποτέλεσμα ήταν πολύ όμορφο, αλλά τι να το κάνεις;
      Μάλλον πρέπει να προτιμάμε τελικά από κάθε εταιρία τα προϊόντα για τα οποία φημίζεται. Άλλωστε βερνίκια νυχιών μπορείς να αγοράσεις από εταιρείες που εξειδικεύονται στα νύχια με λιγότερα από τα μισά χρήματα.
      Αν θέλεις πάντως μας λες από ποια εταιρεία ή ακόμα καλύτερα και τον κωδικό του βερνικιού που έμεινες απόλυτα ευχαριστημένη. Φιλάκια!

      Διαγραφή
  2. πόσο όμορφα νυχάκια!! κρίμα όμως που δεν είχαν διάρκεια, και ειδικά όταν έχεις ταλαιπωρηθεί για να κλείσεις ένα ραντεβού.. δεν πειράζει όμως, γιατί είδατε και την ποιότητα των προϊόντων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πόσο δίκιο έχεις Βίλλυ μου! Πραγματικά αυτό το ραντεβού μας έσωσε γιατί στην ανοιξιάτικη συλλογή της έχει αρκετά ελκυστικά χρώματα και ίσως ενέδιδα στον πειρασμό...

      Διαγραφή
  3. έχω μόνο ενα βερνίκι από Estee που πήρα πρόσφαα και είχε πολύ καλή διάρκεια. Βέβαια μπορεί αυτό να εξαρτάται από απόχρωση σε απόχρωση ή μπορεί και το θεωρώ και πιο πιθανό να σημαίνει πως το top coat δεν είναι καλό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το αν φταίει η απόχρωση ή το top coat ή και τα δύο δεν μπορούμε σίγουρα να το γνωρίζουμε γιατί η δοκιμή έγινε μία φορά και με συνδυασμό προϊόντων που ήταν όλα από Estee Lauder. Από την εμπειρία που έχω με τα βερνίκια θεωρώ πως αν και η βάση και το βερνίκι και το top coat είναι από την ίδια εταιρεία πάντα βελτιώνεται η απόδοση προς το καλύτερο. Εσύ με ποια βάση και top coat το χρησιμοποιείς και πόσο περίπου σου κρατάει;

      Διαγραφή
  4. Δεν έχω χρησιμοποιήσει βερνίκι από Estee.
    Απογοήτευση!
    Πάντως όσο κράτησαν ήταν πολύ ωραία!:)
    xxx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι εγώ απογοητεύτηκα από τη διάρκεια, αλλά ενθουσιάστηκα με το αποτέλεσμα! Και η φάση είναι ότι εκείνες τις μέρες δεν έκανα ιδιαίτερες δουλειές...

      Διαγραφή
  5. Καλησπέρα!
    Το αποτέλεσμα είναι πολύ όμορφο,αλλά κρίμα να μην έχει διάρκεια το χρώμα.Και εγω περιμενα καλύτερο αποτέλεσμα απο μια τέτοια μεγάλη εταιρία.Η τιμή τους είναι απαγορευτική.Μπορούμε να βρούμε φθηνότερα και πολύ καλύτερα.
    καλή συνέχεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ πολύ! Πραγματικά η τιμή τους είναι απαγορευτική ακόμα και όταν έχει εκπτώσεις... Ελπίζω να το καταλάβουν σύντομα και να διορθώσουν το κομμάτι της διάρκειας όπου και αν οφείλεται αυτό. Φιλάκια!

      Διαγραφή
  6. Καλησπέρα!Το μόνο που θα ήθελα να σου πω είναι μπράβο σου που μας είπες την αλήθεια!Προσωπικά το θεωρώ απαράδεκτο ένα βερνίκι 22 ευρώ να έχει τέτοια ποιότητα και ας έχει πολύ ωραία χρώματα...Τι να κανούμε όμως συμβαίνουν και αυτά!Τουλάχιστον έχουμε η μια την άλλη να ενημερωνόμαστε χαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια! Κι εγώ το θεώρησα απαράδεκτο και γι' αυτό το ανέφερα. Και αν συνυπολογίσεις ότι 22 ευρώ είναι ένα ημερομίσθιο στις μέρες μας είναι πραγματικά απαγορευτική η τιμή για ένα προϊόν που δεν πληρεί και τις απαραίτητες προϋποθέσεις. Πλέον πρέπει να προσέχουμε πάρα μα πάρα πολύ γιατί πολύ πρόσφατα την πάτησα με πολύ πιο ακριβό προϊόν (αν παρακολουθείς και τη σελίδα μου στο facebook θα έχεις καταλάβει για τι μιλάω) και ακόμα κλαίω τα ζεστά μου ευρουλάκια...

      Διαγραφή
  7. για αυτο δεν δινω λεφτα για μανο..... πηρα ενα απο mua με 1 λιρα αγγλιας και κρατησε μια βδομαδα. μια βδομαδα!!!! που με τις δουλειες του σπιτιου μου κρατανε 2-3 ημερες. τι να λεμε τωρα....
    θα προτισμησω essie & orly που ειδικευονται μονο σε νυχια. ισως εκει να ειναι το μυστικο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πόσο πολύ συμφωνώ μαζί σου! Προσωπικά τα Orly δεν μου κρατάνε καθόλου, αλλά με τα Essie ήμουν και είμαι απόλυτα ευχαριστημένη και ειδικά από το Σεπτέμβρη που έχουν βελτιώσει ακόμα περισσότερο την ποιότητά τους αλλά και τα πινελάκια τους. Θα κάνω ξεχωριστό post review για τα συγκεκριμένα βερνίκια, μιας και έχω δοκιμάσει σχεδόν όλες τις αποχρώσεις... Φιλάκια!

      Διαγραφή
  8. Ωραίο το αποτέλεσμα,αλλά με τέτοια ελάχιστη διάρκεια και τέτοια απλησίαστη τιμή,προτιμώ να τα βλέπω από μακριά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έτσι ακριβώς είναι! Από μακριά και αγαπημένα!

      Διαγραφή
  9. Δεν τα προτιμώ καθόλου τα βερνίκια της Estee lauder... Δεν είναι όλες οι εταιρίες καλές σε όλα τα προϊόντα και σίγουρα την estee την έχω για το "πρόσωπο". Όπως και τα mac. Πάντως τα νύχια σας φαίνονται υπέροχα στις φωτό!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πόσο δίκια έχεις! Κάθε εταιρεία έχει τα δικά της holy grail προϊόντα...

      Διαγραφή
  10. πραγματι η τιμη λιγο τσιμπημενη.. αλλα αυτο το κοκκινο μαυρο βρε κοριτσια.. ποοοσο ομορφο! -αν έχεις την καλοσύνη ρίχνε μια ματιά πού και πού και στο (πολύ νέο)blog μου http://bellatrixxkiddo.blogspot.gr/
    ελπίζω να σου αρέσεi:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ όμορφο το σπιτάκι σου, τώρα το είδα και είμαι το νέο σου μέλος! Φιλιά!

      Διαγραφή
  11. Ωραίο post:) Θέλουμε review για Essie! Προσωπικά δεν πρόκειται να εμπιστευτώ την Estee σε βερνίκια. Συνολικά όμως έχω μείνει ευχαριστημένη από makeup και ειδικά από σκιές και κραγιόν. Ειδικότερα τα κραγιόν τους είναι τέλεια σε χρώματα και μυρωδιές, έχουν μεγάλη διάρκεια και σταθερότητα και έχω κραγιόν που τα έχω αγοράσει από το 2006 και είναι ακόμη και τώρα σαν καινούργια, πράγμα που δεν μπορώ να πως για αντίστοιχα π.χ. της Lancome παρόλο που είναι από τις αγαπημένες μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα ακολουθήσει και review για Essie Ζωή μου, τώρα που το ξαναπήρα θερμά το θέμα... Ισχύει αυτό που λες για το make up της Estee Lauder, αν και εγώ έχω μία ιδιαίτερη αγάπη στη Lancome!

      Διαγραφή
  12. eutuxws pou den pira kapoio!!imoun sto tsak na parw ena apo ta anoixiatika!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν σου δωθεί η ευκαιρία δοκίμασέ τα, εσένα μπορεί να σου κάτσουν αλλιώς. ;)

      Διαγραφή
  13. Σ' ευχαριστώ πολύ που με tagαρες το έκανα αρκετούς μήνες πιο πριν και το έχεις δει ήδη! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή