Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2013

Ευχές και γιορτινά νυχάκια!

Κορίτσια καλησπέρα σας! Πρώτα-πρώτα να σας ευχηθώ, έστω και λίγο καθυστερημένα... Καλή Χρονιά με υγεία, ευτυχία, όμορφα και χαμογελαστά προσωπάκια και στην καθεμιά σας εύχομαι ολόψυχα ότι επιθυμεί!!!

Ήταν λίγο οι γιορτές, λίγο το ανελέητο διάβασμα που ρίχνω για τις προόδους στο μεταπτυχιακό μου και πέρασαν οι μέρες χωρίς να το καταλάβω. Τώρα για να σας φτιάξω τη διάθεση, δείτε φωτογραφίες από χριστουγεννιάτικα νυχάκια και αμέσως μετά ένα sneak peek για το τι θα ακολουθήσει τις επόμενες μέρες. Άντε και Χρόνια μας Πολλά και όμορφα!
Αυτό το χρώμα διάλεξε να μου φτιάξει η φίλη Βικτώρια για τα Χριστούγεννα. Για βάση χρησιμοποίησε το "First Base" base coat, ως βασικό χρώμα το "Chinchilly", ασημόσκονη αλλά και ακρυλικά χρώματα για τα σχέδια, και τέλος για top coat το "good to go!" όλα της λατρεμένης Essie.

Για την Πρωτοχρονιά διάλεξα το κατακόκκινο "Really Red", με σκοπό να το συνδυάσω με το αγαπημένο μου κόκκινο κραγιόν το Lancôme Rouge In Love στην απόχρωση 181Ν Rouge Saint-Honoré, περισσότερα μπορείτε να δείτε εδώ. Για τα σχέδια χρησιμοποίησε λευκό ακρυλικό χρώμα και απλό χρυσό και μαύρο nail art βερνίκι. Ίδια βάση και top coat, με το προηγούμενο, εννοείται της Essie!
Τέλος, να επισημάνω ότι τα νύχια είναι τα φυσικά μου δεν έχει γίνει καμία φυσική ενίσχυση, ούτε έχω τοποθετήσει tips και ούτε έχω κάνει shellac. Και τα δύο look έχουν δημιουργηθεί με απλά βερνίκια. 

Τις επόμενες ημέρες ετοιμάζω το tag, που η γαϊδούρα δεν το έχω δημοσιεύσει ακόμα (συγνώμη κοπελιές...) και μια δημοσίευση για το nail bar που διοργάνωσε η Estee Lauder στα Attica, μαζί με μια σύντομη γνώμη για τα βερνίκια που δοκίμασα εκεί. Μέχρι τότε πολλά φιλάκια!
Bye!

13 σχόλια:

  1. Έεεεεελαααα μωρέέέέ... Τί όμορφα νυχάκια είναι αυτά!!!
    Ειδικά τα πρώτα είναι χάρμα οφθαλμών!!!
    Καλή χρονιά να έχεις!!!
    Φιλάκια πολλά!!!
    Καλή συνέχεια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ πολύ! Καλή χρονιά (λίγο καθυστερημένα) και σε σένα! Φιλάκια!

      Διαγραφή
  2. ....hello,ANASTASIA!!!!Κι εγώ άνεργη εκπαιδευτικός είμαι....και καινούργια follower!!!Καλή χρονιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ πολύ πολύ που με έκανες follow και ελπίζω να βρούμε σύντομα μία δουλίτσα πάνω στο αντικείμενο που σπουδάσαμε! Καλή χρονιά και φιλάκια!

      Διαγραφή
  3. Τι όμορφα νυχάκια!Καλή χρονιά! :)
    http://ohmymirrormirror.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γεια σου! Συγχαριτήρια για το blog σου! Το παρακολουθώ εδώ και καιρό! Σε έκανα tag στις απαντησεις μου.Θα χαρώ πολύ να δω τις δικιές σου!


    beautymylife2.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ πολύ για το tag και σύντομα θα δεις την ανάρτησή μου μιας και με έχουν κάνει και άλλες 2-3 κοπέλες ακόμα στο ίδιο θέμα. Φιλάκια!

      Διαγραφή
  5. Καλή χρονιά!
    Πολύ όμορφα όλα!

    Υπάρχει κάτι για σένα στο μπλογκ μου!
    http://www.beautyandthemist.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. http://www.beautyandthemist.com/2013/01/christmas-tag-and-some-forgotten-awards.html#more

      Διαγραφή
    2. Σ' ευχαριστώ πολύ για το tag, θα είναι το αμέσως επόμενο post μου! Φιλάκια!

      Διαγραφή